2 Resultaten
 • Quick view Kidsmill Knitted Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Kidsmill Knitted Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar

  36,95

  32,95

 • Quick view Kidsmill Knitted Wieglaken 75 x 100 cm

  Kidsmill Knitted Wieglaken 75 x 100 cm

  Uit voorraad leverbaar

  30,95

  27,95

2 Resultaten

Kidsmill lakens

 

Een laken in de wieg of het ledikant zorgt ervoor dat de deken die erbovenop ligt schoon en fris blijft. Ook zorgt een laken ervoor dat je kindje geen gekriebel ervaart van bijvoorbeeld een wollen deken. Babypark heeft een ruime keuze in lakens, er zit er vast wel eentje tussen die bij het wiegje of ledikantje past.

 

Eenvoudige stijlvolle Kidsmill lakens

De lakens van Kidsmill zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk een wieglaken en een ledikantlaken. Beide soorten Kidsmill lakens zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen en zijn wasbaar op 40°C. De Kidsmill lakens zijn wit van kleur en op de omslagstrook tref je een gebreid randje aan. Het gebreide randje is uitgevoerd in zes verschillende kleuren (per Kidsmill laken één kleur) en geeft een Kidsmill laken een chique uitstraling. Een Kidsmill laken combineert perfect met een Kidsmill deken.

 

Over Kidsmill

Kidsmill levert een complete collectie aan babymeubels- en producten. Zo zijn er bij Babypark complete Kidsmill babykamers te koop, maar ook de Kidsmill Up! kinderstoel, Kidsmill manden en Kidsmill vloerkleden. Naast Kidsmill babykamers is er ook een complete collectie aan Kidsmill peuter- en tienerkamers verkrijgbaar. Op onze website vind je de actuele voorraad en prijzen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.