Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggyboek

Bij Babypark hebben we een uitgebreid assortiment aan artikelen voor baby en ouders. Of je nu een traphek nodig hebt of een buggy, je vindt het bij Babypark. Voor de buggy hebben we ook leuke buggyboekjes beschikbaar. Ideaal voor de wat langere ritten waarbij jouw kindje zich prima kan vermaken. Net als alle andere artikelen kun je het buggyboekje tegen de laagste prijzen van Nederland bestellen dankzij de laagsteprijsgarantie van Babypark.

Lees meer...

Assortiment buggyboek

Met een buggyboekje heeft je kindje altijd iets te doen en stimuleert het de zintuigen. Een buggyboek bevat verschillende activiteiten zoals geluidjes, labeltjes en soms ook een spiegeltje of bijtspeeltje. Zo kan je kindje luisteren, voelen en kijken. Met een bijtspeeltje kan ook het tandvlees worden verzacht omdat je kindje daarmee tegendruk genereert bij doorkomende tandjes. Het helpt ook de tandje door te laten komen zodat het eerder van het onaangename gevoel is verlost. Met de clip aan het boekje kun je het niet alleen vastmaken aan de buggy maar ook aan een autostoeltje of wieg/box. Bekijk de verschillende boekjes in ons assortiment zoals bijvoorbeeld een leuk Nijntje buggyboekje met spiegeltje, labeltjes en een alfabet.

Online bestellen buggyboekje

Of je nu voor het Nijntje buggyboekje gaat of kiest voor een ander exemplaar; je hebt het razendsnel in huis wanneer je via Babypark bestelt. Bestel je namelijk voor 23:59 uur dan heb je het buggyboek al de volgende dag in huis. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt de buggyboekjes en de rest van ons assortiment ook komen bekijken in een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader