ByKay Ringsling

Er zijn verschillende manieren waarop je je kindje mee kunt nemen. Dat kan natuurlijk in een kinderwagen of buggy maar ook met een draagzak of draagdoek. Bij Babypark hebben we van alle mogelijke manieren een ruime keuze en voor de laagste prijs van Nederland. Zoek je een draagdoek om je baby op je heup te dragen? Bekijk dan bijvoorbeeld de Ringsling van ByKay.

Lees meer...

ByKay Ringsling draagdoek voor de heup

Veel draagdoeken zijn geschikt om op de buik te dragen en sommigen bieden ook de mogelijkheid om het op de heup of rug te gebruiken. De ByKay Ringsling is echter puur ontworpen voor het dragen op de heup en doet daarvoor dus geen concessies. Het wordt ook door de Hip Dysplasia Institute aangeraden omdat je je kindje op ergonomische wijze kunt dragen. Het draaggewicht is 18 kg (circa 4 kg) en gemaakt van 100 hydrofiel geweven materiaal (OEKOtex 1704014 gecertificeerd). De knietjes van je kindje zijn hoger geplaats dan het achterwerk voor een goede zithouding. Het dragen op de heup voelt voor veel ouders natuurlijk. Met de ByKay Ringsling zorg je ervoor dat dit op ergonomische wijze wordt gedaan en heb je je handen vrij voor andere zaken.

Online bestellen Rinsling ByKay

Wil je de ByKay Ringsling draagdoek eens zelf uitproberen dan is dat mogelijk in een van onze megastores. Een verkoopspecialist in onze megastore kan je precies vertellen hoe je de draagdoek op veilige wijze gebruikt. Zie ook de demonstratievideo online. Ben je al voldoende ingelicht dan kun je ook direct vanuit onze webshop bestellen. Bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, kunnen nog dezelfde werkdag verzonden worden. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we kosteloos.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ByKay Ringsling Draagdoek Mint Grey

    Met de ByKay Ringsling Draagdoek Mint Grey kun je je kindje tot maximaal 18 kg comfortabel dragen op je heup. Je kindje zit in een goede ergonomische houding in deze geweven draagdoek die gemakkelijk te verstellen is.
    69,95
1 Resultaten