Lodger draagdoek

 

Een Lodger draagdoek is super handig in gebruik. Lodger draagdoeken zijn gemaakt van ademend katoen en zijn daardoor ook comfortabel voor ouder en kind bij warme, zomerse dagen. Lodger draagdoeken zijn gemaakt van super zacht materiaal.

Lees meer...

 

Praktisch

Een Lodger draagdoek is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat je altijd je handen vrij hebt. Zeker wanneer je meerdere kinden hebt is het ideaal om een draagdoek te gebruiken zodat  je je aandacht wat makkelijker kunt verdelen. Met behulp van de handige uitlegvideo's leer je in mum van tijd hoe je een Lodger draagdoek moet knopen.

 

Lodger Cocooner online bestellen

Op deze pagina vindt je alle beschikbare uitvoeringen van de Lodger draagdoeken in ons assortiment. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Wil je de draagdoek graag uitproberen? Geen probleem, je bent van harte welkom in één van onze megastores. Onze productspecialisten helpen je graag met een advies op maat.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Botanimal Cocooner Draagdoek Ocean

    De Lodger Botanimal Cocooner Ocean is geschikt vanaf de geboorte tot 12 kg. Door het zachte materiaal behoud de doek zijn vorm, kan je je kindje comfortabel dragen en heb je als ouder genoeg bewegingsvrijheid.
    79,90
1 Resultaten