Tula draagdoeken

Zoek je enerzijds een draagzak die gemakkelijk vast te klikken is en vind je anderzijds een lichte draagdoek wel zo comfortabel? Koop dan een Tula draagdoek! Een Tula draagdoek is een compromis tussen een draagdoek en een ergonomische draagzak. Je hoeft een Tula draagdoek bijvoorbeeld niet om je heup heen te knopen, maar je klikt deze vast. De gewatteerde schouderriemen zijn wel bedoeld om vast te knopen. Zo kun je precies bepalen hoe strak je de draagdoek om je lichaam wilt dragen.

Lees meer...

Comfortabele Tula draagdoeken

De stof van een Tula draagdoek is met grote zorg uitgekozen. Deze stof is licht en luchtdoorlatend, wat prettig aanvoelt voor je kindje. Gebruik je de draagzak op de juiste manier, dan wordt je kindje op de juiste manier ondersteund. Daarbij maakt het niet uit of je de kleine op je buik, heup of rug draagt. Het rugpand is te verstellen in drie verschillende breedtes en twee verschillende hoogtes. Zo groeit de Tula draagzak als het ware met je kindje mee. Veel Tula draagdoeken zijn geschikt voor kinderen van 3,2 kg tot een gewicht van maximaal 20 kg. Een Tula draagzak is dus vrijwel meteen na de geboorte te gebruiken.

Nog meer handige details

Het bijzondere aan een draagdoek van Tula is het kapje. Hiermee scherm je je kindje, indien gewenst, van de buitenwereld af. Zo heeft je kindje minder last van de prikkels die op hem of haar afkomen. Je kindje kan dan in de draagdoek gemakkelijker in slaap vallen. Verder bevat de gewatteerde heupriem een vakje voor het opbergen van bijvoorbeeld je smartphone of sleutels. Al met al zijn Tula draagdoeken heel comfortabel en praktisch. Ze zijn een echte aanrader als je je kindje graag dicht bij je draagt. Jouw gewenste draagdoek van Tula bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak Discover

  De Tula Half Buckle Draagzak Discover is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
  149,90
 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust

  De Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
  149,90
2 Resultaten