Babylonia draagdoek

 

In een Babylonia draagdoek is je kindje heel dicht bij je en heb je tegelijkertijd je handen vrij. Hiermee scoor je dus twee vliegen in één klap! In een Babylonia draagdoek wordt je kindje optimaal ondersteund en heeft je kindje een natuurlijke houding waarbij de knietjes wat hoger zitten zodat de M-houding ontstaat.

Lees meer...

 

Comfort voor ouder en kind

Een Babylonia draagdoek biedt zowel aan jou als ouder en aan je kindje comfort. Met behulp van handige video's leer je in mum van tijd hoe je een Babylonia draagdoek op de juiste manier gebruikt.

 

Een Babylonia draagdoek kopen

Op deze pagina vind je ons assortiment met Babylonia draagdoeken. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Wil je de draagdoek graag uitproberen? Geen probleem, je bent van harte welkom in één van onze megastores. Onze productspecialisten helpen je graag met een advies op maat.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Triangles

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Triangles is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Jeans

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Jeans is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia BB-Slen Draagdoek

  De Babylonia BB-Slen Draagdoek is gemaakt van soepel biologisch katoen uit een Fair Trade atelier in India. De unieke weefstructuur geeft de draagdoek een lichte diagonale stretch voor veel draagcomfort.
  89,95
 • Quick view

  Babylonia BB-Tai Draagdoek

  De Babylonia BB-Tai Draagdoek is een draagdoek van biologisch katoen die eenvoudig te knopen is. De draagdoek is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte dankzij het uitneembare binnenzakje voor kleine baby’s.
  107,86
 • Quick view

  Babylonia BB-Sling Draagdoek

  De Babylonia BB-Sling Draagdoek biedt je kindje dankzij een speciale weeftechniek optimale steun. Met deze makkelijk te verstellen draagdoek kun je je kindje op de heup dragen vanaf geboorte tot 3/4 jaar.
  76,95
6 Resultaten