3 Resultaten
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Stipple Draagdoek

  Babylonia Tricot-Slen Stipple Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  62,95
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Cool

  Babylonia Tricot-Slen Cool Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Bamboo Draagdoek

  Babylonia Tricot-Slen Bamboo Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  75,-
3 Resultaten

Babylonia draagzak

 

In een Babylonia draagzak is je kindje heel dicht bij je en heb je tegelijkertijd je handen vrij. Hiermee scoor je dus twee vliegen in één klap! In een Babylonia draagzak wordt je kindje optimaal ondersteund en heeft je kindje een natuurlijke houding waarbij de knietjes wat hoger zitten zodat de M-houding ontstaat.

 

Comfort voor ouder en kind

Een Babylonia draagzak biedt zowel aan jou als ouder en aan je kindje comfort. De draagzak is op verschillende manieren te verstellen zodat je de draagzak kunt aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. De mogelijkheid om de draagzak aan te passen is ook erg handig wanneer je de draagzak voor verschillende kindjes gebruikt of wanneer jij en je partner beiden gebruik maken van dezelfde draagzak.

 

Een Babylonia draagzak kopen

Op deze pagina vind je ons assortiment met Babylonia draagzakken. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Wil je de draagzak graag uitproberen? Geen probleem, je bent van harte welkom in één van onze megastores. Onze productspecialisten helpen je graag met een advies op maat.