We Are Wovens draagdoeken

Vervoer je kindje op een comfortabele manier in een draagdoek van We Are Wovens. Het geeft je kindje een geborgen en vertrouwd gevoel om lekker dicht bij je te liggen. Voor jou is een draagdoek ook handig. Je hebt je kindje bij je, terwijl je tegelijkertijd beide handen vrij hebt. De meeste We Are Wovens draagdoeken zijn gemaakt van 100% Italiaans gekamd katoen. De draagdoeken zijn heel dicht geweven, waardoor deze ijzersterk zijn. Dankzij speciale garen voelt de stof heerlijk zacht aan.

Lees meer...

Het comfort van We Are Wovens draagdoeken

Wanneer je een We Are Wovens draagdoek op de juiste manier knoopt, voelt de draagdoek zowel voor jou als voor je kindje heel comfortabel aan. Natuurlijk is het ook belangrijk om de juiste maat draagdoek te kiezen. Het kan zijn dat je partner en jij een groot verschil van lengte en breedte hebben. Willen jullie tóch dezelfde draagdoek gebruiken, kies dan een We Are Wovens draagdoek in een grootte die past bij de grootste van jullie twee. De kortste of smalste van jullie kan dan de doek eventueel een keer extra om de heup knopen. Veel draagdoeken van We Are Wovens zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

- Maat 4 is 3,60 tot 3,70 meter lang

- Maat 6 is 4,50 tot 4,70 meter lang

- Maat 7 is 5,10 tot 5,50 meter lang

Over We Are Wovens

We Are Wovens is een merk van mooie, comfortabele en stevige draagdoeken. Dankzij een draagdoek van We Are Wovens heb je je kindje dicht bij je, terwijl je er ook nog eens hip uitziet. Alle We Are Wovens draagdoeken worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor is We Are Wovens nauw betrokken bij het gehele productieproces en is het bedrijf er zeker van dat de kwaliteit aan de eisen voldoet. We Are Wovens draagdoeken bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering!

Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    We Are Wovens Fling Draagdoek Mare

    De We Are Wovens Fling Draagdoek Mare valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
1 Resultaten
Trustpilot