Cybex draagdoek

Cybex heeft autostoelen, babydraagzakken, kindermeubels en kinderwagens die veilig zijn en een mooi design hebben. De producten van Cybex stralen luxe uit en geven comfort aan je kindje. Dus als je op zoek bent naar een luxe, stijlvolle en ook nog eens comfortabele draagzak voor je kindje dan is het merk Cybex iets voor jou!

Lees meer...

Cybex draagzak

De Cybex draagzak kan je vanaf de geboorte tot aan 15 kg gebruiken. De draagzak van Cybex geeft je kindje comfort en ondersteunt de natuurlijke M-positie. Met de Cybex draagzak heb je je handen vrij om even iets anders te doen. Je kunt de Cybex draagzak gemakkelijk meenemen zodat je je kindje altijd een comfortabele en geborgen plek kan bieden. De Cybex draagzak kan gewoon in de wasmachine op 30 graden, dit zorgt ervoor dat je kindje gemakkelijk en snel weer een schone draagzak heeft die klaar is voor gebruik.

Kwaliteit Cybex draagzak

De kwaliteit van de Cybex draagzak is erg goed dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn voor de Cybex draagzak. Je kunt de Cybex draagzak op de buik, heup en rug dragen dit geeft keuze uit verschillende mogelijkheden die voor jou kindje het fijnst aan voelen. Ook kun je de Cybex draagzak aanpassen in de hoogte en in de breedte zodat je kindje altijd een comfortabele positie heeft in de Cybex draagzak, de hoofdsteun is ook aan te passen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  319,95

  207,99

 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.

  139,95

  95,23

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
3 Resultaten
Trustpilot