Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Verf & Behang

Studio Ditte behang

Houd jij wel van een uniek en gewaagd behang? Bij Babypark vind je opvallend Studio Ditte behang waar je vast heel enthousiast van wordt. Het behang is overigens perfect te combineren met de muurstickers van Studio Ditte. Hiermee creëer je een duidelijk thema in de babykamer.

Lees meer...

Makkelijk behangen

Het behang van Studio Ditte is vliesbehang. Dit materiaal is extra stevig en scheurt zelden, hierdoor is het prettig behangen. Houd er bij het behangen rekening mee dat het design van het behang mooi overloopt op de verschillende banen. In de productbeschrijvingen staat aangegeven om welke afstand het patroon zich herhaalt zodat je uit kunt rekenen hoeveel rollen behang je nodig hebt voor de babykamer.

Studio Ditte behang online bestellen

Behang kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Het meeste behang is uit voorraad leverbaar vanuit ons centrale magazijn in Kesteren. Wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur besteld wordt het behang dezelfde dag nog verzonden, indien het op voorraad is. Zo heb je het behang snel in huis en kun je direct aan de slag met het behangen van de babykamer.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

37-39 van 39 producten 39 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

37-39 van 39 producten 39 producten

Populariteit
Oval loader