Mei Tai draagdoek

Mei Tai draagdoeken zijn heel eenvoudig te knopen. Ze bieden het comfort en de stevigheid van een geweven draagdoek maar zijn een stuk makkelijk te knopen. Dat komt omdat een Mei Tai draagdoek eigenlijk een combinatie is tusen een draagdoek en een draagzak. Wil je het comfort van een draagdoek en het gemak van een draagzak? Dan is een Mei Tai draagdoek een geschikte babydrager voor jou. Met een Mei Tai draagdoek kun je je kindje op je buik, heup of rug dragen.

Lees meer...

Het knopen van een Mei Tai draagdoek

Een Mei Tai draagdoek is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte en kan in de meeste gevallen gebruikt worden tot een maximum gewicht van zo'n 25 kg. Dat betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van je  Mei Tai draagdoek. Wil je weten hoe je een Mei Tai draagdoek knoopt? Bij iedere draagdoek wordt een handige instructie meegeleverd. Ook vind je op onze website diverse filmpjes waarin het knopen van een  Mei Tai toegelicht wordt. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores voor een persoonlijk advies.

Shop een Mei Tai draagdoek online

Op deze pagina vind je ons overzicht aan Mei Tai draagzakken. Zo kun je er snel achter komen welke Mei Tai draagzak het beste bij jou past. Bij iedere draagdoek vind je een uitgebreide productbeschrijving en in de meeste gevallen ook extra foto's waarop je de draagdoek in gebruik kunt zien. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp).

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek

  De ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek is ergonomisch en ondersteunend. Het is een unieke tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek, waarmee je je kindje op de buik, heup en rug kunt dragen.

  Normale prijs: 119,95

  Special Price 104,-

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  319,95

  259,99

 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.

  139,95

  119,04

 • Quick view

  Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler

  De Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf 1 jaar en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
4 Resultaten
Trustpilot