campingbedje, campingbedjes, camping

Rekbare draagdoek

Op zoek naar een rekbare draagdoek? Kleine baby's vinden het heerlijk om gedragen te worden. En kersverse ouders vinden het vaak ook heerlijk om hun wondertje dicht bij zich te dragen. Een win-win situatie dus! Een rekbare draagdoek voelt comfortabel voor je kindje. Je kunt de draagdoek al omknopen voordat je je kindje in de draagdoek bevestigd. Ideaal wanneer je nog niet zo bedreven bent met het knopen van een draagdoek. Een rekbare draagdoek is geschikt totdat je kindje circa 9 kg weegt.

Lees meer...

Je baby dragen met een rekbare draagdoek

Het knopen van een rekbare draagdoek vraagt enige oefening maar is prima te leren. Overigens is het knopen een rekbare draagdoek niet moeilijker dan een niet-rekbare draagdoek. Rekbare draagdoeken zijn gemaakt van zachte en ademende stoffen. Bij het knopen komen er diverse lagen stof over jou en je baby dus is het belangrijk dat het voor jullie beiden niet te warm wordt. Een rekbare draagdoek kan eenvoudig uitgewassen worden in de wasmachine.

Shop een rekbare draagdoek online

Er zijn rekbare draagdoeken in effen kleuren en met leuke printjes. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel jouw favoriete rekbare draagdoek dan eenvoudig online op Babypark.nl. Je bestelling wordt dan gratis zo snel mogelijk naar je opgestuurd. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Kun je nog wel wat oefening gebruiken bij het knopen van een draagdoek? Bekijk dan de handige filmpjes op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek

    De ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.

    59,95

    55,-

1 Resultaten
Trustpilot