Jollein kinderkussen

Een kinderkussen van Jollein geeft je kindje een groot comfort en is soms ook heel handig als stoelverkleiner. Kijk op deze pagina welk kinderkussen van Jollein heel handig is voor jouw kindje. Onze Jollein kinderkussens zijn meestal verkrijgbaar in meerdere tinten en zijn bedrukt met verschillende, hippe prints.

Lees meer...

Jollein kinderkussen als stoelverkleiner

Van Jollein zijn regelmatig kinderkussens verkrijgbaar die speciaal bedoeld zijn als stoelverkleiner. Zo’n Jollein stoelverkleiner zorgt ervoor dat je kindje op een grote stoel toch heel comfortabel zit. Meestal is zo’n stoelverkleiner gemaakt van geplastificeerd polyester. Hierdoor maak je dit Jollein kinderkussen heel gemakkelijk schoon met een vochtig doekje. Veel van deze Jollein kinderkussens zijn ook heel goed te gebruiken in een kinderstoel.

Over Jollein

Jollein is een merk van het Nederlandse bedrijf Smits Assen B.V., dat al sinds 1973 babykamertextiel en – accessoires op de markt brengt. Onder de merknaam Jollein ontwerpt Smits Assen B.V. elk jaar nieuwe collecties babytexielproducten met trendy motiefjes die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie. De textielproducten zijn van goede kwaliteit en bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. Met producten van Jollein kun je gerust een hele babykamer inrichten. Het is een aanrader om meerdere artikelen uit dezelfde collectie te kopen, zodat alles mooi bij elkaar past. Jollein kinderkussens en eventuele andere artikelen van Jollein zijn online te bestellen via onze webshop. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel voor je aankoop betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde producen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de producten meestal diezelfde avond nog op de post, zodat jij deze morgen thuisgestuurd krijgt. Dit geldt alleen als wij de producten direct uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Stoelverkleiner

    Met de stijlvolle Jollein Stoelverkleiner zit je kindje comfortabel en veilig in de kinderstoel. De stoelverkleiner is gemaakt van geplastificeerd polyester en is eenvoudig afneembaar met een vochtige doek.

    21,95

    20,77

1 Resultaten
Trustpilot