Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kindermatras 90x200

Tegenwoordig zijn matrassen veel complexer dan vroeger met veel slimme en innovatieve oplossingen die jouw kind helpen genieten van een zorgeloze nachtrust. Bij Babypark hebben we verschillende keuzes op het gebied van een junior of kindermatras van 90 x 200 cm. Uiteraard hebben we de vertrouwde pocketvering matrassen maar daarnaast hebben we ook geavanceerde kindermatrassen van 90 x 200 cm die zijn gemaakt van koudschuim en die uit meerdere afzonderlijke zones bestaan.

Lees meer...

90x200 kindermatras assortiment

Koudschuim helpt bij de afvoer van warmte van het lichaam zodat jouw kind niet oververhit raakt. In ons assortiment hebben we een Life Time matras die naast een 7 cm dikke koudschuimlaag ook bestaat uit visco-elastisch schuim van 5 cm. Dit schuim houdt de warmte vast en gebruikt die warmte om het schuim naar het lichaam te vormen. Zo heeft jouw kindje altijd de juiste ondersteuning.. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust. De anti-allergische hoes zorgt er op zijn beurt voor dat allergieën de nachtrust niet zullen verstoren. Ook matrassen van Top Sleep maken gebruik van koudschuim en hebben daarnaast een wasbare tijk met ‘passerelle’ voor een betere vochtregulatie. Het beschikt namelijk over een coating die het opgenomen vocht van de huid over het hele oppervlakte van het matras verdeeld zodat het sneller verdampt. Daarnaast biedt het matras 7 comfort zones. Naast deze geavanceerde matrassen hebben we uiteraard ook eenvoudigere matrassen maar die zijn altijd van A-merken dus ook van de beste kwaliteit.

Kindermatras 90 x 200 bestellen

Je bestelt jouw matras met pocketvering, koudschuim of wat voor techniek dan ook via de webshop van Babypark. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag (mits op voorraad). Aangezien we geen bezorgkosten rekenen voor verzendingen vanaf 20 euro, wordt de matras ook gratis bezorgd. Je bent uiteraard ook welkom in een van onze megastores zodat jouw kind mogelijk nog dezelfde dag kan slapen op een heerlijk comfortabel 90 x 200 kindermatras uit ons assortiment.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

13 producten

Populariteit
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader