peuterstoelen

Geuther peuterstoeltje

 

Met een Geuther peuterstoeltje, bankje of tafeltje maak je ieder kind gelukkig. Op deze pagina vind je ons assortiment met de degelijke peuterstoeltjes van dit merk. Bij Geuther wordt gebruik gemaakt van stevige materialen en constructies zodat je jarenlang plezier hebt van je aankoop.

Lees meer...

 

Vrolijk gekleurd of neutraal wit

Waar de één een kinderhoek vooral heel kleurrijk en vrolijk in wil richten, doet de ander z'n best om de kinderhoek zoveel mogelijk bij de rest van het interieur te laten passen. Daarom zijn er Geuther peuterstoeltjes in zowel opvallende vrolijke kleuren als een neutrale witte kleur verkrijgbaar. Zo is er voor elk wat wils!

 

Peuterstoelen met praktische eigenschappen

Wanneer een Geuther peuterstoel veelvoudig door je kindje gebruikt zal gaan worden is het belangrijk dat de meubels gemakkelijk schoon te maken zijn. Dankzij de gladde oppervlaktes van het Geuther peuterstoeltje, bankje of de tafel is dat geen enkel probleem. Overigens bieden de bankjes ook opbergruimte waardoor je de kinderhoek snel op kunt ruimen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Geuther Tafeltje Bambino Primair

  Een handig en stevig Geuther tafeltje waaraan je kindje kan tekenen, knutselen en spelletjes spelen. Het tafeltje dat gemaakt is van hout beschikt over de afmetingen van 80 x 52,5 x 55 cm.
  92,72
 • Quick view

  Geuther Stoeltje Pepino

  Een handig en stevig Geuther stoeltje waarop je kindje comfortabel kan zitten om te tekenen, knutselen en spelletjes spelen. Het stoeltje dat gemaakt is van hout heeft een zithoogte van 32 cm.
  59,95
 • Quick view

  Geuther Bambino Tafeltje Wit

  Dit Geuther Bambino Tafeltje Wit past perfect bij het Geuther Bambino Stoeltje Wit. Het tafeltje is gemaakt van stevig materiaal, zal prachtig in de kinderkamer staan en zorgt voor jarenlang plezier.
  109,-
3 Resultaten