peuterstoelen

Houten Pogo kinderstoeltje

Wanneer je op zoek bent naar een houten kinderstoeltje waar je jarenlang veel plezier aan zult beleven, bekijk dan eens de Pogo kinderstoeltjes in het assortiment van Babypark. Bij Pogo draait het allemaal om functioneel design. De Pogo is een 3 in 1 krukje van het bekende merk Bloom; het merk dat opgericht werd door vier creatieve vaders. De kwaliteitsproducten van dit merk zijn niet enkel zeer praktisch in gebruik maar passen ook in bijna elk interieur.

Lees meer...

Stevige kwaliteit

Door de versterkte basis en gebruik van stylewood; gebogen beukenhout, heeft het Pogo stoeltje een stevige constructie waardoor je eenvoudig je balans kunt bewaren. Het kan daardoor zelfs als opstapje voor volwassenen worden gebruikt. Met de handgrepen is het eenvoudig te verplaatsen. Wanneer je het houten stoeltje omdraait, kan het ook dienst doen als tafeltje voor grotere kinderen.. Zo kan de stoel naadloos in jouw interieur worden opgenomen. Het is geverfd op waterbasis met een baby-vriendelijke afwerking. De Pogo is een aanwinst voor elk interieur en zeer praktisch in het dagelijks gebruik. Je bestelt het eenvoudig online via onze uitgebreide webshop.

Bestellen Pogo kinderstoeltje van hout

Bestel je het stoeltje voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Aangezien de bestelwaarde boven de 20 euro ligt, worden er ook geen verzendkosten in rekening gebracht. Het hele assortiment valt onder onze laagsteprijsgarantie. Mocht je de Pogo ergens anders binnen twee weken na aanschaf goedkoper zien dan betalen we het verschil terug. Je kunt het stoeltje ook zelf komen bekijken en uitproberen in een van onze megastores. De adresgegevens van een megastore in jouw buurt vind je op onze website. In elk van de megastores is ook een team van verkoopspecialisten aanwezig die jou kunnen helpen met al jouw vragen.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pogo 3 In 1 Step Stool

    Dit praktische 3 in 1 krukje is van het merk Pogo en kan gebruikt worden als stoeltje, krukje en opstapje. Voorzien van een handgreep.

    89,-
1 Resultaten