peuterstoelen

Pogo peuterstoelen

 

Hoe leuk is het als je kindje een eigen stoeltje heeft. In combinatie met een tafeltje heeft je kindje zo een eigen plekje om te eten, te spelen of te knutselen. Bij Babypark zijn er verschillende soorten peuterstoelen verkrijgbaar. Ga je voor een roze peuterstoel voor je prinses of een blauwe peuterstoel voor je stoere boy, de keuze is reuze!

 

Lees meer...

Oersterke Pogo peuterstoelen

Pogo peuterstoelen zijn ambachtelijk gemaakt van berkhout, zijn dus stevig en kunnen tegen een stootje. Pogo heeft in haar collectie ook een 3 in 1 peuterstoel. Deze Pogo 3 in 1 peuterstoel kan gebruikt worden als krukje, opstapje en natuurlijk als een gewone peuterstoel. De Pogo 3 in 1 kinderstoel heeft een tijdloos design en handige handgrepen om zo makkelijk te verplaatsen.

 

Over Pogo

Pogo is een productenserie van het merk Bloom. Het merk Bloom heeft verschillende soorten kindermeubels te koop. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Bloom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pogo 3 In 1 Step Stool

    Dit praktische 3 in 1 krukje is van het merk Pogo en kan gebruikt worden als stoeltje, krukje en opstapje. Voorzien van een handgreep.

    89,-
1 Resultaten