meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Bébécar meerijdplankjes

Vul jouw kinderwagen aan met een Bébécar meerijdplankje. Een ouder broertje of zusje hoeft dan niet de hele tijd te lopen, maar kan dan ook af en toe met de wagen meeliften. Een meerijdplankje van Bébécar is extra luxe. Op dit meerijdplankje staat zelfs een zitje, zodat je kindje niet hoeft te staan. Het zitje is in veel gevallen zelfs in hoogte verstelbaar. Je kindje geniet van een groot comfort. Dankzij een Bébécar meerijdplankje is het stukken gemakkelijker om lange afstanden met je baby en een ouder broertje of zusje af te leggen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bébécar meerijdplankjes. Bébécar is een Portugees merk van Retro kinderwagens en bijbehoren. Producten van Bébécar zijn veilig, gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid van Bébécar meerijdplankjes

De meerijdplankjes zijn heel gebruiksvriendelijk. Je maakt deze heel eenvoudig aan de kinderwagen vast. Wil je het meerijdplankje van Bébécar zonder zitje gebruiken? Ook dat is mogelijk. Het zitje is eenvoudig van het plankje te verwijderen. Veel Bébécar meerijdplankjes zijn geschikt voor een maximaal gewicht van 25 kg. Je kindje kan het meerijdplankje vanaf de leeftijd van ongeveer 15 maanden gebruiken.

De veiligheid van een Bébécar meerijdplankje

Een Bébécar meerijdplankje heeft vaak een veiligheidsriem, zodat je kindje goed vastzit. Daarnaast kan je kindje ook de valbeugel vasthouden voor meer stabiliteit. Aan de wieltjes zit meestal verlichting, zodat het meerijdplankje in het donker goed zichtbaar is. Bébécar meerijdplankjes voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bestel vandaag nog een meerijdplankje van Bébécar online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van het meerijdplankje kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bébécar Meerijdplankje Plus

    Het Bébécar Meerijdplankje Plus kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens of buggy's. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot 25kg.
    169,-
1 Resultaten