meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Lascal meerijdplankje

Met een Lascal meerijdplankje kun je gemakkelijk twee kindjes vervoeren. Het ene kindje zit in de kinderwagen en het andere kindje kan tijdens de wandeling staan of zitten op een Lascal meerijdplankje. De meerijdplankjes van Lascal zijn universeel en kunnen daardoor achter heel veel modellen kinderwagens bevestigd worden.

Lees meer...

Het monteren en demonteren van het meerijdplankje

Het bevestigen van de Lascal meerijdplankjes is eenvoudig. Wanneer de connectoren bevestigd zijn aan het frame van je kinderwagen kun je heel gemakkelijk het meerijdplankje aan de connectoren vastmaken. Heb je het meerijdplankje niet nodig? Dan kun je het meerijdplankje in enkele seconden verwijderen. De connectoren kun je gewoon laten zitten zodat je gemakkelijk kunt switchen van wel naar geen meerijdplankje.

Veilig in gebruik

De meerijdplankjes van Lascal zijn getest voor de veiligheid van je kindje. Het oppervlak van het Lascal meerijdplankje is gemaakt van anti-slip materiaal zodat je kindje stevig staat. Waneer je kindje op het plankje staat, kan je kindje zich vasthouden aan het frame van de kinderwagen voor voldoende stabiliteit. Het meerijdplankje is voorzien van vering.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Lascal Buggyboard Maxi Meerijdplankje Zwart

  Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei. De BuggyBoard Maxi™ past op verschillende buggy`s en is zeer praktisch.

  79,95

  67,96

 • Quick view

  Lascal BuggyBoard Zitje Grijs

  Het Lascal BuggyBoard Zitje Grijs is gemakkelijk te bevestigen op de Lascal BuggyBoard Maxi-modellen van 2011. Door het zitje op de meerijdplank te bevestigen kan je kindje heerlijk zitten tijdens de wandeling.

  59,95

  52,90

 • Quick view

  Lascal Universele Connector Kit

  De Lascal Universele Connector Kit is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens en buggy's te monteren. Zo kan je de BuggyBoard bevestigen zonder de connectoren te verwijderen.
  29,95
 • Quick view

  Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

  De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
  14,95
4 Resultaten
Trustpilot