Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen meerijdplankje

Lascal meerijdplankje

Met een Lascal meerijdplankje kun je gemakkelijk twee kindjes vervoeren. Het ene kindje zit in de kinderwagen en het andere kindje kan tijdens de wandeling staan of zitten op een Lascal meerijdplankje. De meerijdplankjes van Lascal zijn universeel en kunnen daardoor achter heel veel modellen kinderwagens bevestigd worden.

Lees meer...

Het monteren en demonteren van het meerijdplankje

Het bevestigen van de Lascal meerijdplankjes is eenvoudig. Wanneer de connectoren bevestigd zijn aan het frame van je kinderwagen kun je heel gemakkelijk het meerijdplankje aan de connectoren vastmaken. Heb je het meerijdplankje niet nodig? Dan kun je het meerijdplankje in enkele seconden verwijderen. De connectoren kun je gewoon laten zitten zodat je gemakkelijk kunt switchen van wel naar geen meerijdplankje.

Veilig in gebruik

De meerijdplankjes van Lascal zijn getest voor de veiligheid van je kindje. Het oppervlak van het Lascal meerijdplankje is gemaakt van anti-slip materiaal zodat je kindje stevig staat. Waneer je kindje op het plankje staat, kan je kindje zich vasthouden aan het frame van de kinderwagen voor voldoende stabiliteit. Het meerijdplankje is voorzien van vering.

Lees minder...

Filters

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Oval loader