Phil en Teds zonnekappen online op Babypark.nl

 

Phil en Teds
Phil en Teds is een compleet merk dat je helpt bij ieder onderdeel van het opgroeien van je kindje. Zo maken diverse producten voor op reis deel uit van hun collectie. Wanneer je met je kindje de wijde wereld (of het winkelcentrum) gaat verkennen, komen allerlei soorten producten van pas. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk op alles voorbereid bent, ontwerpt en vervaardigt Phil en Teds de meest uiteenlopende producten die je hierbij kunnen helpen.

Lees meer...

 

Phil en Teds zonnekap kopen bij Babypark
Een voorbeeld van deze handige reisaccessoires vormen de Phil en Teds zonnekappen die wij in de aanbieding hebben. Deze zonnekappen van Phil en Teds zijn eenvoudig op je buggy of kinderwagen te klikken, zodat je kleine beschermd wordt tegen de felle zonnestraaltjes. Juist nu ze nog klein zijn is het immers van belang dat je ze niet constant volop in de zon laat. Ook voor de oogjes van je kindje is het natuurlijk totaal niet fijn om de zon erin te hebben schijnen. Neem snel een kijkje in onze webshop en wie weet is een zonnekap van Phil en Teds wel in de aanbieding!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Dubbel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™ in combinatie met de duokit. Beschermt je kind tegen zon en insecten.
  39,-
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Enkel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™. Beschermt je kindje tegen de zon en insecten.
  39,-
 • Quick view

  phil&teds Sport Zonnekap Reiswieg Sky

  Zonnekap geschikt voor de snug-reiswieg van de phil&teds Navigator.
  35,-
3 Resultaten