Bugaboo zonnekappen

 

Op deze pagina vind je ons assortiment Bugaboo zonnekappen. Vind je het leuk om jouw Bugaboo kinderwagen een metamorfose te geven? Dan kan gemakkelijk door de Bugaboo zonnekap te verwisselen voor eentje in een andere kleur. Vrijwel alle Bugaboo zonnekappen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren, zodat je volop keus hebt!

 

Lees meer...

Bugaboo zonnekappen met ventilatieroosters

Sommige Bugaboo zonnekappen hebben extra ventilatieroosters. Tijdens het rijden kan je kindje genieten van een heerlijk zacht briesje. De ventilatieroosters zijn van gaas, zodat muggen, vliegen en andere insecten niet naar binnen komen.

 

Bugaboo zonnekappen met beschermingsfactor UPF 50+

Veel Bugaboo zonnekappen beschermen je kindje tegen de zon. Vaak hebben deze Bugaboo zonnekappen een beschermingsfactor UPF 50+. Bugaboo zonnekappen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag!Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo Breezy Zonnekap

  Laat je kindje genieten van meer schaduw en extra ventilatie op warme dagen met de Breezy zonnekap.
  74,09
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Cameleon³ Plus Zonnekap

  Met deze Bugaboo Fox / Cameleon³ Plus Zonnekap kun je de look van je Bugaboo Fox en Cameleon³ Plus kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je het voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey² zonnekap kun je de look van je Bugaboo Donkey² kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Breezy Zonnekap is een musthave voor de De Bugaboo Fox en Cameleon³ kinderwagen in de warme zomermaanden. De zonnekap biedt uitstekende ventilatie en beschermt je kindje perfect tegen de zonnestralen.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Breezy Zonnekap

  Met de Bugaboo Donkey² Breezy Zonnekap voor de Bugaboo Donkey² geniet je kindje van extra ventilatie en meer schaduw. Ideaal voor op vakantie of tijdens de warme zomermaanden.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Bee⁵ zonnekap kun je de look van je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  79,95
6 Resultaten