Bugaboo zonnekappen

Op deze pagina vind je ons assortiment Bugaboo zonnekappen. Vind je het leuk om jouw Bugaboo kinderwagen een metamorfose te geven? Dan kan gemakkelijk door de Bugaboo zonnekap te verwisselen voor eentje in een andere kleur. Vrijwel alle Bugaboo zonnekappen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren, zodat je volop keus hebt! Lees meer...

Bugaboo zonnekappen met ventilatieroosters

Sommige Bugaboo zonnekappen hebben extra ventilatieroosters. Tijdens het rijden kan je kindje genieten van een heerlijk zacht briesje. De ventilatieroosters zijn van gaas, zodat muggen, vliegen en andere insecten niet naar binnen komen.

Bugaboo zonnekappen met beschermingsfactor UPF 50+

Veel Bugaboo zonnekappen beschermen je kindje tegen de zon. Vaak hebben deze Bugaboo zonnekappen een beschermingsfactor UPF 50+. Bugaboo zonnekappen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag!Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Breezy Zonnekap Misty Grey

  Met de Bugaboo Bee 5 Breezy Zonnekap Misty Grey voor de Bugaboo Bee kan je kindje genieten van extra ventilatie en meer schaduw. De zonnekap biedt een uitstekende UV-bescherming en is water- en olie afstotend
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Donkey 3 Breezy Zonnekap is een echte musthave die je kindje beschermt tegen de felle zon en muggen. De handige zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Donkey kinderwagens en laat een koele bries door.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Fox 2 / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap beschermt je kindje tegen de zon en muggen. De zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Fox 2, Cameleon 3 en Lynx kinderwagens en laat een koele bries door.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 / Cameleon 3 / Lynx Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Fox 2 / Cameleon 3 / Lynx Zonnekap kan je gemakkelijk de look van je Bugaboo kinderwagen aanpassen. De zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Fox 2, Cameleon 3 en Lynx kinderwagens.
  89,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey 3 Zonnekap kan je gemakkelijk de look van je Bugaboo Donkey 3 kinderwagen aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  89,95
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Zonnekap Arctic Grey

  De Bugaboo Breezy Zonnekap Arctic Grey is een musthave voor de De Bugaboo Fox en Cameleon³ kinderwagen in de warme zomermaanden. De zonnekap biedt uitstekende ventilatie en beschermt je kindje perfect tegen de zonnestralen.

  84,95

  79,25

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey 2 zonnekap kun je de look van je Bugaboo Donkey 2 kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gebruiken!
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Bee 5 zonnekap kun je de look van je Bugaboo Bee 5 kinderwagen heel gemakkelijk aanpassen. Leuk bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  71,96
8 Resultaten