Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen zonnekap

Kijk in onze online shop naar zonnekappen van Joolz

 

Slimme snufjes met Joolz
Het topmerk Joolz uit Amsterdam is bekend vanwege de kinderwagens voorzien van innovatieve ombouwopties. Joolz artikelen zijn bovendien altijd eigentijds van design en van hoogwaardige kwaliteit. Van meerijdplankje tot beschermbeugel of slaapzak. Bij Babypark hebben we een ruime keuze in slimme Joolz spullen. Daarnaast hebben wij ook een aantrekkelijke aanbieding voor een Joolz zonnekap.

Lees meer...

 

'Positive Design' en optimaal gemak
Een zonnekap van Joolz biedt je kind wanneer het nodig is perfecte bescherming tegen zon en licht. Je kindje kan zo veilig in dromenland blijven of ongestoord uitrusten. De zonnekap is gemakkelijk te bevestigen wanneer je deze nodig hebt en eenvoudig weer op te bergen. Joolz spreekt zelf van 'Positive Design': duurzaame en stijlvolle ontwerpen die bedoeld zijn om bij te dragen aan een gezond en gelukkig leven. Joolz ondersteunt bovendien lokale projecten die de wereld beter maken.

 

Handige informatie
Overweeg je om bij ons voordelig een zonnekap van Joolz te kopen? Onder Productinformatie kun je lezen over de combinatiemogelijkheden van de Joolz zonnekappen met kinderwagens en reiswiegen.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Joolz Geo 3 Zonnekap
    49,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader