Dooky zonnekappen

Maak jouw kinderwagen compleet met een Dooky zonnekap. Dankzij deze zonnekap kun je gerust met je kindje op pad, wat voor weer het ook is. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Dooky zonnekappen. Al deze zonnekappen zien er heel sfeervol uit. Veel Dooky zonnekappen zijn bedrukt met leuke, kleurrijke figuurtjes, al zijn er ook effen exemplaren verkrijgbaar. Kies de zonnekap van Dooky uit die qua kleur en vormgeving past bij jouw kinderwagen. Lees meer...

De zonnekap Dooky is overal op te bevestigen

Of je nu met de auto op pad gaat, met de wandelwagen of met de buggy, de Dooky zonnekap is overal op te bevestigen. Met behulp van speciale ringen en met touwtjes maak je de Dooky zonnekap heel gemakkelijk vast aan de kinderwagen, de buggy of het autostoeltje. Dooky zonnekappen zijn ideaal om je kindje te beschermen tegen felle zonnestralen. Met een uitstekende UV-beschermende factor van UPF50+ filtert de Dooky zonnekap meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Ook houdt de Dooky zonnekap zoveel mogelijk wind en regen tegen. De zonnekap komt altijd wel van pas, wat voor weer het ook is. Je kindje ligt zo heel rustig in z'n vertrouwde omgeving zodat het rustig kan slapen. Kies ervoor om één van die vrolijke zonnekappen van Dooky te kopen en creëer rust voor je kindje.

Uitwasbaar in de wasmachine

Is de Dooky zonnekap vies geworden, dan gooi je deze gewoon in de wasmachine. Dooky zonnekappen zijn in pricipe wasmachinebestendig. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een handige en mooie Dooky zonnekap online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelde zonnekap van Dooky zo snel mogelijk bij je thuis. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop in de regel al de volgende dag bij je thuis, tenzij het bestelde product niet bij ons op voorraad is. Profiteer ook van onze Laagste Prijs Garantie.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Cover

  De Dooky Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 15,66

 • Quick view

  Dooky Dandelion Cover

  De Dooky Dandelion Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.
  24,99
 • Quick view

  Dooky Tuscany Cover

  De stijlvolle Dooky Tuscany Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 19,99

 • Quick view

  Dooky Linea Cover

  De stijlvolle Dooky Linea Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 15,66

 • Quick view

  Dooky Crowns Cover Light Grey

  De Dooky Crowns Cover Light Grey beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  22,99

 • Quick view

  Dooky Cover Silver Stars

  De Dooky Cover Silver Stars beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.
  24,99
6 Resultaten
Trustpilot