Cybex kinderwagen zonnekap

Vind je jouw Cybex kinderwagen op dit moment te flets of te eentonig? Of vind je het gewoon leuk om de kinderwagen een ander uiterlijk te geven, bijvoorbeeld omdat je de kinderwagen weer gebruikt voor een tweede kindje? De look van jouw Cybex kinderwagen verander je heel gemakkelijk door de Cybex kinderwagen zonnekap te verwisselen. Lees meer...

Cybex kinderwagen zonnekappen in allerlei kleuren

Cybex kinderwagen zonnekappen zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Veel van deze kleuren zijn heel sprekend, zoals rood en roze. Deze kleuren zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld zwart of een andere vrij neutrale kleur.

Over Cybex

Cybex is een kwalitatief goed merk van kinderwagens en autostoeltjes. Bekijk ook eens ons complete Cybex assortiment. Een Cybex kinderwagen zonnekap en andere Cybex producten bestel je gemakkelijk en snel online via Babypark.nl.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Mios Color Pack

  Met de Cybex Mios Color Pack verander je in een handomdraai de look van je Cybex Mios Kinderwagen. Leuk bij een nieuw seizoen of de komst van een tweede kindje! Zo vervoer jij je kindje altijd in stijl.
  59,95
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Zonnekap

  De Cybex Marcel Wanders Zonnekap is geschikt voor de Marcel Wanders rocker en voor de bouncer. De zonnekap is makkelijk te bevestigen op het stoeltje en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.
  39,95
2 Resultaten