Doona kinderwagen zonnekap

 

Maak jouw Doona kinderwagen compleet met een Doona kinderwagen zonnekap. De meeste Doona kinderwagen zonnekappen zijn bedoeld voor het Doona autostoeltje dat om te zetten is tot een kinderwagen. Doona kinderwagen zonnekappen worden meestal geleverd inclusief een compacte draagtas.

 

Lees meer...

Het comfort van een Doona kinderwagen zonnekap

Een Doona kinderwagen zonnekap houdt niet alleen de felle zonnestralen tegen. Ook insecten worden op afstand gehouden van je kindje. De Doona kinderwagen zonnekap is heel praktisch in gebruik. Dankzij de mogelijkheid om aan de voorkant een ruime opening te maken, heb je gemakkelijk toegang tot je kindje. De Doona kinderwagen zonnekap is eenvoudig te reinigen.

 

Over Doona

Doona is een merk van onder meer kinderwagens en autostoeltjes. Het merk is bekend van het allereerste autostoeltje met geïntegreerde wielen. De ontwerpers van Doona wilden graag een autostoeltje maken dat je gemakkelijk verandert in iets dat veilig, simpel en praktisch is. Zij ontwierpen daarop een autostoeltje dat je met slechts één druk op de knop verandert in een kinderwagen.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Doona Zonnescherm

    Met het Doona zonnescherm zit je kindje altijd en overal in de schaduw. Ook biedt het optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en houdt het insecten op een veilige afstand van je kindje.

    24,90

    22,66

1 Resultaten
Trustpilot