Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dubatti Smart, Dubatti Buggy, Smart buggy, buggy

Mima kinderwagens

Mima is een echt designermerk van kinderwagens en buggy’s. Met een Mima kinderwagen ga je helemaal in stijl op pad met je kindje. Het design met de leatherlook details ziet er heel gaaf uit! Tegelijkertijd is deze kinderwagen ook van alle gemakken voorzien. De duwbeugel is meestal te verstellen in meerdere hoogteposities. Je kunt dus vrijwel altijd heel comfortabel achter de kinderwagen lopen, ongeacht je lengte. Wil je een kinderwagen van Mima even laten staan in een kleine ruimte, dan kun je het frame vaak gewoon even inklappen. Het maakt de kinderwagen een stuk compacter, terwijl deze wel zelfstandig blijft staan.

Lees meer...

Mima kinderwagen met “carrycot inside” systeem

Bij de meeste kinderwagens koop je een kinderwagenbak of reiswieg en daarnaast een buggyzitje. Is je kindje te groot voor de reiswieg, dan plaats je het buggyzitje op het frame. Bij een Mima kinderwagen heb je vaak geen apart buggyzitje nodig naast de reiswieg. Dit komt door het unieke, gepatenteerde “carrycot inside” systeem. Rits je het buggyzitje open, dan heb je een reiswieg. Dit is natuurlijk ideaal, want je hebt zowel een zitje als een reiswieg bij de hand. Je hoeft geen opbergplek te zoeken voor een reiswieg of buggyzitje die je op dat moment niet gebruikt. De reiswieg of het buggyzitje kunnen trouwens in trouwens twee kanten op het frame geplaatst worden: met de rijrichting mee of tegen de rijrichting in.

Accessoires bij Mima kinderwagen

Uiteraard is het mogelijk om bij een Mima kinderwagen bijpassende accessoires te kopen, zoals een voetenzak, reistas of travel kit. Een Mima travel kit bestaat bijvoorbeeld uit een opbergzak met een kussen en een verstelbare bandana slab. Kijk op deze pagina welke Mima accessoires jou en je kindje nog meer comfort geven onderweg! Mima kinderwagens en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de kinderwagen van Mima of Mima accessoires zo snel mogelijk in huis hebt!

Lees minder...
  • Mima Xari Kinderwagen 2-in-1 Champagne
    1.124,90 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader