Koudschuim matras baby

Zoek je naar een comfortabel matras voor jouw baby dan kun je daar natuurlijk voor terecht in het assortiment van Babypark. In ons assortiment vind je baby matrassen van 60x120 cm of 70 x140 cm. Wij bieden enkel de beste merken en de laagste prijzen. Zo geven wij op het hele assortiment onze laagsteprijsgarantie. Doordat wij enkel A-merken voeren, is de kwaliteit ook uitstekend in orde. Naast pocketvering en binnenvering hebben we ook keuze op het gebied van een koudschuim babymatras.

Lees meer...

Babymatras assortiment koudschuim

Zo hebben we van Puck een pocketvering matras. Hiermee bereik je de beste ondersteuning voor de bekken en rug van jouw kindje tijdens de groei. Ook zorgt het pocketveringsysteem dat het gewicht van je kindje optimaal over het matras wordt verdeeld waardoor er een goede vochtregulatie plaatvind. Naast het Puck matras hebben we ook andere matrassen die voorkomen dat jouw kindje de uitgeademde lucht meteen weer inademt. Dit type matras wordt ook wel aangeduid met AR (anti-rebreathing) en houdt in dat het koudschuim babymatras een grotere luchtdoorlatendheid heeft. Zo kan zwaardere kooldioxide door het matras wegzakken en blijft het niet hangen. Dit is samen met warmtestuwing het grootste risico voor baby’s van 0-6 maanden.

Koudschuim matras baby bestellen

Bestel jouw babymatras van koudschuim voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis en kan jouw kindje heerlijk comfortabel slapen. Wij rekenen ook geen verzendkosten wanneer de bestelwaarde 20 euro of hoger is. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores. Je vindt de adressen en openingstijden op onze website. Ons deskundig team van verkoopspecialisten kan jou ook goed adviseren over de verschillende technieken die tegenwoordig worden gebruikt in matrassen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Met Afneembare Hoes 120 x 200 cm

  De Bopita Matras HR-40 Met Afneembare Hoes 120 x 200 cm is het matras schimmelwerend, vocht afdrijvend, CFK vrij, anti-allergisch, anti-huisstofmijt en behoudt veerkracht. Gemaakt van koudschuim materiaal.
  319,-
 • Quick view

  Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm

  Het Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm zorgt voor een goede ondersteuning. De optimale drukverdeling en slaapcomfort zorgt ervoor dat je baby zich goed kan ontspannen.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.
  109,-
 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.
  119,-
4 Resultaten
Trustpilot