Ledikant matras

Bij Babypark kun je kiezen uit verschillende matrassen voor het ledikant. De matrassen zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel kan slapen en voldoende steun krijgt. We bieden de matrassen voor een ledikant aan in verschillende afmetingen. Alle matrassen zijn van A-merken en zijn gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders het matras goedkoper zien, dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment matras ledikant

In ons assortiment hebben we veel verschillende matrasjes die vol handige innovaties en functies zitten. Zo is het van belang dat jouw kindje het niet te heet krijgt daarom wordt er veel aandacht besteed aan de luchtcirculatie. Zo zijn er 3D honinggraatstructuren die zorgen voor de perfecte luchtcirculatie. Maar niet alleen voor de temperatuur is luchtcirculatie belangrijk; ook om de ophoping van ongezonde kooldioxide rond jouw kindje tegen te gaan. Voor het ligcomfort zijn er verschillende technieken die toegepast worden in matras voor een ledikant. Zo gebruiken sommige merken pocketvering terwijl een andere merken juist weer kiezen voor koudschuim. We hebben ook een model dat modulair is en uit drie losse delen bestaat. Daarmee is het matras op de groei in te zetten door steeds een blok toe te voegen wanneer het daar tijd voor is. Zo worden de rug en bekken altijd optimaal ondersteund.

Bestellen baby ledikant matras

Je bestelt het matras voor de ledikant natuurlijk eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze ruime voorraden kunnen we vaak direct leveren. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we dezelfde dag. Ophalen in een van onze 10 megastores is uiteraard ook altijd mogelijk.

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Pretura Superior Flow Matras 60 x 120 cm

  Het Pretura Superior Flow Matras 60 x 120 cm is volledig geperforeerd voor extra ventilatie. Het matras heeft een babyzijde (tot 12 kg) en een juniorzijde zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning krijgt.
  249,-
 • Quick view

  Sebra Matras Baby & Junior

  Het Sebra Matras Baby & Junior is voorzien van stevig en oeko-tex gecertificeerd koudschuim materiaal. Daarnaast is het comfortabele Sebra matras gemakkelijk uit te breiden door middel van het uitbreidingsmatras.
  179,-
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm

  Het Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm is een polyether matras en is geschikt voor een ledikantje met een standaard afmeting van 60 x 120 cm. Het matras is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

  35,-

  29,99

 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 60 x 120 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 60 x 120 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  119,-
 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  75,-

  69,99

 • Quick view

  Shnuggle Air Matras Kinderbedje

  De Shnuggle Air Matras Kinderbedje is een kwalitiatief en ademend matras wat in het kinderbedje van Shnuggle Air kan. Gemaakt van kwalitatief materiaal en het tijk is wasbaar in de wasmachine.
  69,-
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  164,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  134,95
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2