Loopauto baby

Een loopauto is een populair stuk speelgoed dat tevens helpt met het ontwikkelen van motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Ook bij Babypark kun je terecht voor loopauto’s. De baby loopauto is altijd van een A-merk dus van hoogwaardig materiaal zodat het lange tijd mee zal gaan en jouw kindje er jarenlang plezier van heeft. Bestel ook een loopauto online en laat jouw kindje lekker buiten crossen.

Lees meer...

Baby fiets en loopauto assortiment

Met een loopauto kunnen ze vooruit en achteruit lopen en uiteraard naar links en rechts sturen. De benen doen het werk. Je hoeft alleen nog batterijen te plaatsen voor de geluiden. Zo hebben we een loopauto waarbij op het stuur twee knoppen zijn geplaatst waarmee een geluid te laten horen is. De ene knop zorgt voor een optrekkend geluid van een auto en met een andere knop wordt de claxon bediend. De loopauto is een ideaal tijdverdrijf en houdt jouw kindje uren zoet. Naast loopauto’s kun je ook voor loopfietsen bij ons terecht. Die zijn zowel in hout als kunststof beschikbaar en zijn wat eenvoudiger mee te nemen. Er is dan wel iets meer balans vereist indien het niet om een driewieler gaat. De loopauto is voor de baby niet geschikt maar is te gebruiken voor kinderen vanaf een jaar of twee. Wil je een loopauto voor de baby dan kun je beter een fietsje overwegen dat al gebruikt kan worden vanaf 10 maanden of gebruik een zogenoemde ‘developmental walker’ die te gebruiken is vanaf 9 maanden.

Baby loopauto bestellen

De loopauto’s en fietsen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Pawshake. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag geleverd en alle bestellingen van 20 euro of meer worden gratis geleverd. Je kunt de loopauto’s en fietsen ook eens komen testen in een van onze 10 megastores. Zo kan er al even een proefritje worden gemaakt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Berg Go 2 Loopauto

    Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
    79,95
1 Resultaten