Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfiets kind 2 jaar

Met een loopfiets kan jouw kindje zich veel sneller verplaatsen en dat nodigt meteen uit tot ontdekken. Het traint ook nog eens de motorische vaardigheden en het evenwichtsgevoel wat later bij het leren fietsen goed van pas zal komen. En al dat leren is ook nog eens enorm leuk. Wij hebben schitterende loopfietsen van de beste merken die je tegen de laagste prijzen kunt bestellen. Bij Babypark bieden we de laagsteprijsgarantie wat inhoudt dat we het verschil terugbetalen indien je na aankoop het artikel binnen twee weken ergens anders goedkoper ziet. Bekijk ons assortiment.

Lees meer...

Vanaf 2 jaar loopfiets kind assortiment

Een loopfiets voor een kind van 2 jaar is vaak al zonder zijwieltjes. Het benadert dus de echte fiets het meest. Op een loopfiets heb je al meer evenwichtsgevoel nodig maar sta je toch snel met je voeten weer op de grond en dit geeft jouw kindje vertrouwen. Wil je met 2 jaar een loopfiets voor jouw kind? Bij Babypark hebben we hele mooie exemplaren. Zo hebben we bijvoorbeeld een houten kinder loopfiets vanaf 2 jaar van Janod. Deze fietsen hebben comfortabele luchtbanden en zijn een lust voor het oog. Er zijn verschillende modellen beschikbaar waaronder loopfietsen met een leuke retro-look. Ook van het bekende merk Little Dutch hebben we een model met een leuke retro-look. De zadelhoogte is bij de genoemde loopfietsen te verstellen zodat je het mee laat groeien met jouw kindje. Dat is niet alleen prettiger lopen voor jouw kindje maar is ook beter voor de rug.

Loopfiets kind vanaf 2 jaar bestellen

Je bestelt jouw kinder loopfiets vanaf 2 jaar gewoon via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Is de bestelwaarde hoger dan 20 euro dan zijn de verzendkosten voor rekening van Babypark. Wist je dat we naast de webshop ook 10 megastores in Nederland hebben? Die zijn zeker een bezoekje waard. Daar kun je ons assortiment eens met eigen ogen komen bekijken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
 • Bo Jungle Jumpy Loopfiets
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  64,50 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  5 producten

  Populariteit
  Oval loader