Luierapparaat

Bij een luierapparaat verwacht je een praktisch apparaat dat uiteraard ook geurvrij is. Hoe klein jouw kindje ook is, de geur kan grootse vormen aannemen. De luierapparaten in het assortiment van Babypark zijn voorzien van een drievoudige geurbescherming en biedt nog vele andere sterke punten. Haal ook een praktisch luierapparaat in huis door het veilig via de webshop van Babypark te bestellen. De prijzen van de luierapparaten worden gedekt door onze eigen laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment apparaat luier

Babypark heeft van Korbell luierapparaten in verschillende hippe kleuren en met handige functies. Naaste de geurbescherming heeft het ook een kinderslot, kinderveilige knoppen en is het eenvoudig te legen. Je kunt biologische afbreekbare navullingen kopen en doordat het geen doordraai systeem heeft, zal je vanzelf zuiniger met het papier worden. Het apparaat voor de luier heeft een inhoud van 15 liter en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. En mocht je door jouw laatste navulling zijn omdat jouw kindje zijn of haar weg inmiddels zelf heeft gevonden naar het toilet, dan is het luierapparaat nog als pedaalemmer te gebruiken. Het luierapparaat is door de mooie kleuren meteen een eyecatcher in jouw woning. Kies jouw gewenste kleur en bestel vandaag nog. Naast de luierapparaten kun je uiteraard ook altijd voor een luieremmer te gaan. Daar vind je een ruime keuze in uitvoeringen en kleuren.

Bestellen luierapparaat

Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur dan verzendt onze bezorgdienst het nog dezelfde dag. Weet je nog niet zo goed voor welke oplossing je moet gaan en wil je daar advies over of wil je je beter oriënteren dan kan dat goed in een van onze megastores. Daar staat ook een deskundig team verkoopspecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Op de website vind je een overzicht van megastores per regio met de bijbehorende adres- en contactgegeven. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  We-Too Essential Luieremmer

  De We-Too Essential Luieremmer beschikt over een goed afsluitbare deksel en een stevig handvat. Verder is de luieremmer geschikt voor pedaalemmerzakken van 20 liter. Voorzien van een stijlvol en tijdloos design.

  39,99

  34,99

 • Quick view

  We-Too Essential Luieremmer Black

  De We-Too Essential Luieremmer Black beschikt over een goed afsluitbare deksel en een stevig handvat. Daarnaast is de luieremmer geschikt voor pedaalemmerzakken van 20 liter. Stijlvol en tijdloos design.

  39,99

  34,99

 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Cassette

  De Tommee Tippee Twist & Click Cassette past op alle Tommee Tippee bakken die draaien - draaien en klikken en sangenic tec. De navulling beschermt tegen geurtjes en bacteriën. Eenvoudig en hygiënisch in gebruik.

  11,99

  9,95

 • Quick view

  Luma Spikkels Luieremmer

  Deze Luma Spikkels Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  18,99

  18,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Luieremmer

  Deze stijlvolle Bebe-Jou Sepp Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  16,99

  15,99

 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click XL Luieremmer Wit / Grijs

  De Tommee Tippee Twist & Click XL Luieremmer Wit / Grijs is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt in de luieremmer 50 luiers in kwijt. Bescherming tegen geurtjes en bacteriën.
  59,95
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer Cotton White

  De Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer Cotton White is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt in de luieremmer 30 luiers in kwijt. Bescherming tegen geurtjes en bacteriën.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Luieremmer

  De Bebe-Jou Steppe Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het bad, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en is voorzien van een schattige print.
  16,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Starterpakket Luieremmer + 6 Refill

  De Tommee Tippee Twist & Click Starterpakket Luieremmer + 6 Refill is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt er wel 30 luiers in kwijt. Bescherming tegen geurtjes en bacteriën.
  59,99
 • Quick view

  Basicline Basic Luieremmer

  De Basicline basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.
  6,99
 • Quick view

  Korbell Luieremmer

  De Korbell Luieremmer is geurvrij dankzij de rubberen afdichting. Het heeft een strak design en kan later eventueel als pedaalemmer gebruikt worden. Door het kinderslot is de luieremmer zeer kindvriendelijk.

  Normale prijs: 34,99

  Special Price 34,-

 • Quick view

  Luma Luieremmer

  Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  14,99
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.
  79,95
 • Quick view

  Bébé-Basics Luieremmer Wit

  Deze Bébé-Basics Luieremmer Wit is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  15,99

  12,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink

  Deze Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  16,99

  15,99

 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer Blue

  De Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer Blue is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 30 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  24,99
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic Zilver

  Ideale en reukloze Ubbi Luieremmer Metallic Zilver. De Ubbi Luieremmer is makkelijk bedienbaar met één hand, beschikt over een kinderslot. De emmer heeft geen navulcasettes nodig, gebruik gewoon een vuilniszak.
  89,95
 • Quick view

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Luieremmer

  De Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 18 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  19,95
 • Quick view

  We-Too Luieremmer

  De We-Too Luieremmer is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt er wel 25 luiers in kwijt. Het voorkomt vreemde geurtjes in de (bad)kamer of keuken en er zijn geen navulverpakkingen nodig.
  54,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Luieremmer Wit

  De Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 18 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  19,95
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer

  De Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 30 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  24,99
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot