Matrasbeschermer

In ons assortiment hebben we matrasbeschermers in alle soorten, maten en van verschillende merken. Zo hebben we baby matrasbeschermers voor in de wieg maar ook voor een matras van 90 x 200 kun je bij ons terecht. De matrasbeschermers helpen jouw matras vrij te houden van bacteriën en allergenen en zorgen ervoor dat overtollige lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd. Sommige matrassen bieden 3D honinggraatstructuren die zorgen voor maximale luchtcirculatie. Door het matras vrij te houden van bacteriën en allergenen helpt het matras ook bij allergieën en huidirritaties.

Lees meer...

Bestellen matrasbeschermers

Bestel jouw matrasbeschermer via de webshop van Babypark. Hier vind je vaak ook bijpassende hoeslakens die perfect om de matrasbeschermer passen. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. De bezorgkosten van bestellingen met een waarde van 20 euro of meer komen voor onze rekening. Wil je liever naar één van onze 10 megastores komen zodat je de rest van ons uitgebreide assortiment ook kan bekijken? Dan kan dat uiteraard ook. Je vindt een overzicht van onze megastores op de website compleet met de adres- en contactgegevens. In elke megastore is een team van verkoopspecialisten aanwezig die jou verder kan helpen met al jouw vragen.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  SnuzPod 4 Waterproof Matrasbeschermer 40 x 75,5 cm

  Deze SnuzPod 4 Waterproof Matrasbeschermer 40 x 75,5 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het beschermmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.

  18,95

  16,29

 • Quick view

  Pretura Matrasbeschermer 70 x 140 cm

  De Pretura Matrasbeschermer 70 x 140 cm beschermt het baby matras tegen ongelukken en heeft een ventilerende werking. De matrasbeschermer heeft geen plastic onderlaag en is daardoor geschikt vanaf de geboorte.
  59,95
 • Quick view

  Sebra Matrasbeschermer 88 x 162 cm

  De Sebra Matrasbeschermer 88 x 162 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  55,-
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ V3 Mini Matrasbeschermer

  De Stokke® Sleepi™ V3 Mini Matrasbeschermer is de perfecte matrasbeschermer voor de Sleepi™ V3 Mini. De beschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen en is wasbaar in de wasmachine op 40°C.
  39,-
 • Quick view

  Snuz Moses Waterproof Matrasbeschermer 30 x 70 cm

  Deze Snuz Moses Waterproof Matrasbeschermer 30 x 70 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het matje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  15,95
 • Quick view

  Chicco Next To Me Forever Ademend Topmatras

  De Chicco Next To Me Forever Ademend Topmatras zorgt ervoor dat de matras van je kindje droog blijft. Ook heeft de topmatras een vochtregulerende en ventilerende werking, waardoor de ventilatie optimaal is.
  39,99
 • Quick view

  SnuzKot Waterproof Matrasbeschermer 68 x 117 cm

  Deze SnuzKot Waterproof Matrasbeschermer 68 x 117 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het matje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  34,95
 • Quick view

  Sebra Junior Matrasbeschermer White 160 x 70 cm

  De Sebra Junior Matrasbeschermer White 160 x 70 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  33,-
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me

  De Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  59,95
 • Quick view

  Meyco Matrasbeschermer Met Noppen 70 x 140 Cm

  Deze Meyco Matrasbeschermer Met Noppen 70 x 140 Cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je gebruikt de matrasbeschermer met noppen als extra isolatie en zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.
  12,95
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ V3 Bed Matrasbeschermer

  De Stokke® Sleepi™ V3 Bed Matrasbeschermer is de perfecte matrasbeschermer voor de Sleepi™ V3 Bed. De beschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen en is wasbaar in de wasmachine op 40°C.

  45,-

  38,25

 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
 • Quick view

  Sebra Matrasbeschermer 70 x 112,5 cm

  De Sebra Matrasbeschermer 70 x 112,5 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het zachte matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  39,-
 • Quick view

  Pretura Matrasbeschermer 60 x 120 cm

  De Pretura Matrasbeschermer 60 x 120 cm beschermt het baby matras tegen ongelukken en heeft een ventilerende werking. De matrasbeschermer heeft geen plastic onderlaag en is daardoor geschikt vanaf de geboorte.
  49,95
 • Quick view

  Sebra Matrasbeschermer 70 x 155 cm

  De Sebra Matrasbeschermer 70 x 155 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het zachte matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  49,-
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm

  Het Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  19,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  34,95
 • Quick view

  Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm

  De Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm is een matrasbeschermer die voorzien is van het bekende honingraat systeem. De Ventilair matrasbeschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen.
  34,99
 • Quick view

  SnuzPod3 Waterproof Matrasbeschermer 44 x 80 cm

  Deze SnuzPod3 Waterproof Matrasbeschermer 44 x 80 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het beschermmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  18,95
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 60 x 120 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort en dient ook als incontinentiedoek. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op.
  29,95
 • Quick view

  Pretura Matrasonderlegger 3D-nop 70 x 150 cm

  Deze matrasonderlegger beschermt de onderzijde van het matras voor een langere levensduur. Desinfecteerd, voorkomt nare geurtjes, schimmels en is anti-allergisch.
  59,-
 • Quick view

  Pretura Matrasonderlegger 3D-nop 40 x 80 cm

  Deze matrasonderlegger beschermt de onderzijde van het matras voor een langere levensduur. Desinfecteerd, voorkomt nare geurtjes, schimmels en is anti-allergisch.
  21,95
 • Quick view

  Pretura Matrasonderlegger 3D-nop 90 x 200 cm

  Deze matrasonderlegger beschermt de onderzijde van het matras voor een langere levensduur. Desinfecteerd, voorkomt nare geurtjes, schimmels en is anti-allergisch.
  69,-
 • Quick view

  Topmark CoZee Matrasbeschermer White

  De Topmark CoZee Matrasbeschermer White is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.

  24,95

  23,49

29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot