Babylonia

Ingrid Guikers raakte zeventien jaar geleden in de ban van babydragers. Ze begon met het ontwerpen van Babylonia babydragers. Het werd een echte passie van haar. Jarenlang verdiepte ze zich in alles wat met babydragen te maken heeft. Ze ontwierp de leukste draagdoeken en gaf cursussen over het dragen van je baby. In de jaren daarna bedacht ze nieuwe merken voor Babylonia, waaronder Bola.

Lees meer...

Bola

Onder de merknaam Bola ontwerpt, maakt en verkoopt Babylonia speciale kettinkjes voor aanstaande moeders. Aan een Bola-ketting zit een speciale hanger met een xylofoontje. Bij elke beweging die je doet, maakt de hanger rustgevend getinkel. Vanaf twintig weken hoort de baby de geluidjes. In de loop van de zwangerschap raakt je baby steeds meer met het getinkel vertrouwd. De Bola-ketting is een leuk idee voor een zwangerschapscadeautje.

Online bestellen

Alle producten van Babylonia zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij jou thuisbezorgd. Alle bestellingen vanaf €20,- worden bovendien gratis verzonden. Bij Babypark kun je shoppen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Babylonia Bola Wit Voetjes Goud

  Een prachtige Babylonia Bola Wit Voetjes Goud die een uniek geluid geeft bij elke beweging. Leuk om als zwangerschapscadeau te geven.
  23,95
 • Quick view

  Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes

  De Babylonia Tricot-Slen Design Draagdoek Black And White Stripes is een en al comfort voor je kindje én voor jou. De draagdoek is gemaakt van super zacht en tegelijkertijd stevig materiaal. Zo draag jij je kindje in een gezonde houding.
  75,-
 • Quick view

  Babylonia Form Fix Cover

  Deze zachte Babylonia Form Fix Cover pimpt jou voedingskussen op met een hip kleurtje. De hoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.
  21,50
 • Quick view

  Babylonia Bola Ketting Zilver

  Deze Babylonia Bola Ketting Zilver is extra lang en uitstekend te combineren met de zilveren Bola kettinghangers. De ketting is ook leuk om weg te geven als zwangerschapscadeau.
  9,95
 • Quick view

  Babylonia Sit Fix Cover

  Deze zachte Babylonia Sit Fix Cover maakt van jouw voedingskussen een handig poefje. De hoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Babylonia Bola Zilver

  Prachtige kettinghanger die een uniek geluid geeft bij elke beweging. Leuk om als zwangerschapscadeau te geven.
  19,95
 • Quick view

  Babylonia Bola Met Kwastje

  Deze Babylonia Bola Met Kwastje is een prachtige kettinghanger die een uniek geluid geeft bij elke beweging. Je baby zal het geluid vóór en nà de geboorte als rustgevend opvatten.
  25,95
 • Quick view

  Babylonia Form Fix Voedingskussen

  Handig voedingskussen met luchtgevulde bolletjes die niet platgedrukt kunnen worden.
  48,50
 • Quick view

  Babylonia Bola Effen 20 mm

  Prachtige kettinghanger die een uniek geluid geeft bij elke beweging. Leuk om als zwangerschapscadeau te geven.
  15,50
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2