Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Draagzakken

Stokke® draagzak

Met de Stokke® draagzak kun jij zonder moeite met je kindje op stap. Binnen enkele klikken heb je de draagzak én je kindje bevestigd en kan het avontuur beginnen. Het grote voordeel van een draagzak is dat je snel op pad kunt en onderweg jezelf een stuk soepeler kunt bewegen dan met een grote kinderwagen. Een Stokke® draagzak is dus een perfecte oplossing voor een drukke winkelstraat of een lange trap!

Lees meer...

Diverse draagmogelijkheden

De Stokke® draagzakken zijn op diverse manieren te gebruiken. De draagzak is al geschikt vanaf de geboorte. Je draagt je kindje dan op je buik met het gezicht naar je toe. Vanaf ongeveer 4 maanden kun je er ook voor kiezen om je kindje met het gezicht van je af te dragen en wanneer je kindje nog wat ouder is kun je de Stokke® draagzak ook als rugdrager gebruiken.

Praktisch in gebruik

De Stokke® draagzak kan uitgewassen worden in de wasmachine, dat is nog eens handig! Verder beschikken de draagzakken over handige opbergvakjes zodat je je sleutels en telefoon altijd bij je hebt wanneer je op pad bent met je kindje in de Stokke® draagzak. De draagzak is eenvoudig te verstellen zodat jij en je partner dezelfde draagzak kunnen gebruiken.

Lees minder...

Filters

Maximaal draaggewicht
Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Stokke® Limas™ Plus Babydrager
    149,- Adviesprijs 0,-
  • Stokke® Limas™ Flex Draagzak
    149,- Adviesprijs 0,-
  • Stokke® Limas™ Babydrager
    139,- Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader