Stokke® draagzak

Indien je in de markt bent voor een draagzak dan wil je er natuurlijk eentje van hoge kwaliteit die je met zekerheid kunt dragen. Bij Babypark voeren we enkel A-merken in ons assortiment waaronder de draagzak van Stokke®. De Stokke® draagzakken voldoen dan uiteraard ook aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen en is goedgekeurd volgens Öko-Tex® Standaard 100, klasse 1. Verder is de draagzak door het Instituut voor Heup Dysplasie erkend als een draagzak met een gezonde ondersteuning van de heupen. Dankzij het brede zitvlak worden de rug, billen en bovenbenen namelijk goed ondersteund.

Lees meer...

Assortiment draagzak Stokke®

De Stokke® draagzak is geschikt voor kindjes van 4 weken tot 15 kg en is te gebruiken als buikdrager waarbij jouw kind vanaf ongeveer 4 maanden ook met het gezichtje van jou af geplaatst kan worden. Wanneer het zelfstandig kan zitten (meestal rond 9 maanden), kun je het ook op de rug dragen. Daarvoor is een apart onderdeel voor de rug te bestellen die je gebruikt op het harnas van de buikdrager. Het zitje in de rugdrager is verstelbaar zodat het met jouw kindje meegroeit en hij/zij altijd de juiste ondersteuning heeft. Het zachte materiaal waarvan de draagzak van Stokke® is gemaakt, is ook speciaal geschikt voor de gevoelige babyhuid. De ventilerende mesh zorgt voor een goede luchtcirculatie wat bijdraagt aan het draagcomfort. De Stokke® draagzak is dus op alle fronten een uitstekende keuze om op pad te gaan met jouw kindje. De Stokke® draagzakken zijn uitgevoerd in verschillende kleuren.

Stokke® draagzak bestellen

Voor het bestellen van de Stokke® draagzakken ga je naar onze webshop. Alle bestellingen van 20 euro of meer worden gratis geleverd en bestel je voor 20:00 uur dan versturen we de draagzak van Stokke® nog dezelfde dag. Wil je de draagzak eerst eens zelf uitproberen dan kun je dat doen in een van onze 10 megastores waar verkoopspecialisten je alles kunnen vertellen over deze kwalitatief hoogwaardige draagzakken.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset Mesh

  De Stokke® MyCarrier™ is vernieuwd! Met deze Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset kun je je kindje comfortabel op je rug dragen. Deze rugdrager is een uitbreidingsset voor de Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak.
  65,-
 • Quick view

  Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset

  De Stokke® MyCarrier™ is vernieuwd! Met deze Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset kun je je kindje comfortabel op je rug dragen. Deze rugdrager is een uitbreidingsset voor de Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak.
  65,-
2 Resultaten
Trustpilot