Geweven draagdoeken

Draagdoeken helpen om jouw kindje op een natuurlijke wijze te dragen die niet alleen ten goede komt van jouw kindje maar ook van jou. Door gebruik te maken van een draagdoek verdeel je het gewicht van jouw kindje beter over jouw lichaam door de heupriem en schouderbanden (en soms ook borstriem). Zo ligt de druk niet op jouw armen en schouders. Daarnaast houd je natuurlijk je handen vrij zodat je anderen dingen kunt blijven doen. Daarom worden draagdoeken zowel buiten als binnen gebruikt. Zo kun je doen wat je moet doen terwijl jouw kindje zich geborgen voelt in de draagdoek. Jouw kindje wordt daarbij ook goed ondersteunt zodat hij/zij ook geen last van gewrichten krijgt. Bij Babypark vind je verschillende soorten draagdoeken van verschillende merken. Zo kun je ook een stevig geweven draagdoek kopen in ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment geweven draagdoek

Bij Babypark vind je enkel de beste merken. Stevige geweven draagdoeken unnen gebruikt worden tot een gewicht van 22 kg zodat het een lange tijd met jouw kindje meegroeit. Ze zijn beschikbaar in vele moderne opvallende prints en door hun verstelbaarheid ook prima aan te passen op de drager. Bekijk de webshop voor alle modellen en ook die van onze andere merken.

Geweven draagdoek kopen

Via onze webshop heb je jouw geweven draagdoek zo in huis. Bestel je namelijk voor 20:00 uur dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. En is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we de bestelling gratis. Je kunt onze geweven draagdoeken ook eens komen uitproberen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Woven Deluxe Draagdoek

  De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.
  89,95
 • Quick view

  We Are Wovens Fling Draagdoek Mare

  De We Are Wovens Fling Draagdoek Mare valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
  99,-
2 Resultaten
Trustpilot