Ergonomische buikdrager

Jouw kindje op jouw buik dragen is een goede manier om jouw kindje op een verantwoorde wijze mee te dragen. Een buikdrager is naast ergonomisch ook bijzonder praktisch. Je houdt jouw handen vrij om andere dingen te doen, hebt altijd zicht op jouw kindje en ondervindt niet de nadelen die een kinderwagen soms heeft. Zo loop je eenvoudig alle trappen en drempels op en over en manoeuvreer je overal door heen, zelfs in drukke winkelstraten. Door de M-positie weet je ook dat jouw kindje de steun krijgt waar het nodig is (rug en benen) wat bijdraagt aan een gezonde heupontwikkeling.

Lees meer...

Assortiment buikdrager ergonomisch

Bij Babypark hebben we een ruime keuze aan babydragers in verschillende hippe uitvoeringen en schitterende kleuren. Ze zijn vaak direct te gebruiken vanaf de geboorte en kunnen meegaan tot jouw kindje een jaar of 3 is (18kg). Bij een aantal buikdragers heb je ook de optie om jouw zoon of dochter op de heup of rug te dragen. De buikdrager is ergonomisch voor jouw kindje omdat je het kunt verstellen en het daardoor de juiste ondersteuning blijft bieden wanneer jouw kindje verder groeit. De ergo buikdrager biedt ook veel comfort voor de drager en biedt voor hem of haar ook verstelmogelijkheden. Heb je een partner die groter of kleiner is, dan kun je dus gewoon beiden gebruik maken van dezelfde buikdrager. Door het eenvoudige kliksysteem heb je het ook zo om. Bestel jouw babydrager en ontdek ook de vele voordelen van een ergonomische babydrager.

Bestellen ergo buikdrager

Wanneer je jouw ergonomische buikdrager voor 20:00 uur bestelt dan versturen we het nog dezelfde dag. Dat doen we zelfs gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is. Je kunt de babydrager ook eerst een zelf komen uitproberen in een van onze 10 megastores. Je vindt de adressen en openingstijden op onze website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni Breeze Draagzak

  De Ergobaby Omni Breeze Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is gemaakt van ventilerend materiaal waardoor zowel jij als je kindje het niet te warm zullen krijgen.

  199,90

  199,-

 • Quick view

  Ergobaby Omni Dream Draagzak

  De Ergobaby Omni Dream Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.

  199,90

  199,-

 • Quick view

  Tula Lite Draagzak

  De Tula Lite Draagzak maakt dragen in twee ergonomische posities mogelijk van 5,4 tot 13,6 kilogram. Daarnaast biedt de stijlvolle Tula draagzak 2 ergonomische draagposities: op je buik of op je rug.

  79,90

  70,15

 • Nieuw
  Quick view

  Stokke® Limas™ Babydrager

  De Stokke® Limas™ Babydrager is de perfecte combinatie tussen een draagzak en draagdoek. De tailleband met gesp zorgt voor stevigheid, en de wikkelstof zorgt voor een goede bewegingsvrijheid tijdens het dragen.

  Normale prijs: 129,-

  Special Price 108,36

 • Nieuw
  Quick view

  Stokke® Limas™ Plus Babydrager

  De Stokke® Limas™ Plus Babydrager is de perfecte combinatie tussen een draagzak en draagdoek. De tailleband met gesp zorgt voor stevigheid, en de wikkelstof zorgt voor een goede bewegingsvrijheid tijdens het dragen.

  Normale prijs: 139,-

  Special Price 116,76

 • Nieuw
  Quick view

  Stokke® Limas™ Flex Draagzak

  De stijlvolle Stokke® Limas™ Flex Draagzak is de perfecte draagzak. Door de brede tailleband en gewatteerde schouderriemen heeft de draagzak veel stevigheid en kun je het gewicht verdelen over je lichaam.
  129,-
 • Quick view

  BabyBjörn Harmony 3D Mesh Draagzak Met Slab Marineblauw

  De BabyBjörn Harmony 3D Mesh Draagzak Met Slab Marineblauw is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om te dragen in 4 posities. Deze draagzak is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 15 kg (circa 3 jaar).
  243,-
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  179,-
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  179,-
9 Resultaten
Trustpilot