Ergonomische buikdrager

Jouw kindje op jouw buik dragen is een goede manier om jouw kindje op een verantwoorde wijze mee te dragen. Een buikdrager is naast ergonomisch ook bijzonder praktisch. Je houdt jouw handen vrij om andere dingen te doen, hebt altijd zicht op jouw kindje en ondervindt niet de nadelen die een kinderwagen soms heeft. Zo loop je eenvoudig alle trappen en drempels op en over en manoeuvreer je overal door heen, zelfs in drukke winkelstraten. Door de M-positie weet je ook dat jouw kindje de steun krijgt waar het nodig is (rug en benen) wat bijdraagt aan een gezonde heupontwikkeling.

Lees meer...

Assortiment buikdrager ergonomisch

Bij Babypark hebben we een ruime keuze aan babydragers in verschillende hippe uitvoeringen en schitterende kleuren. Ze zijn vaak direct te gebruiken vanaf de geboorte en kunnen meegaan tot jouw kindje een jaar of 3 is (18kg). Bij een aantal buikdragers heb je ook de optie om jouw zoon of dochter op de heup of rug te dragen. De buikdrager is ergonomisch voor jouw kindje omdat je het kunt verstellen en het daardoor de juiste ondersteuning blijft bieden wanneer jouw kindje verder groeit. De ergo buikdrager biedt ook veel comfort voor de drager en biedt voor hem of haar ook verstelmogelijkheden. Heb je een partner die groter of kleiner is, dan kun je dus gewoon beiden gebruik maken van dezelfde buikdrager. Door het eenvoudige kliksysteem heb je het ook zo om. Bestel jouw babydrager en ontdek ook de vele voordelen van een ergonomische babydrager.

Bestellen ergo buikdrager

Wanneer je jouw ergonomische buikdrager voor 20:00 uur bestelt dan versturen we het nog dezelfde dag. Dat doen we zelfs gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is. Je kunt de babydrager ook eerst een zelf komen uitproberen in een van onze 10 megastores. Je vindt de adressen en openingstijden op onze website.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni Dream Draagzak

  De Ergobaby Omni Dream Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  199,90
 • Quick view

  Tula Lite Draagzak

  De Tula Lite Draagzak maakt dragen in twee ergonomische posities mogelijk van 5,4 tot 13,6 kilogram. Daarnaast biedt de stijlvolle Tula draagzak 2 ergonomische draagposities: op je buik of op je rug.
  79,90
 • Quick view

  Ergobaby Embrace Draagzak

  Met de Ergobaby Embrace Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen naar twee draagposities en geschikt voor kinderen vanaf 3,2 tot 11,3 kg.

  79,90

  69,-

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  152,92
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.

  Normale prijs: 179,90

  Special Price 152,92

 • Quick view

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Met de Ergobaby Adapt Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.

  Normale prijs: 139,90

  Special Price 119,-

 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.

  Normale prijs: 139,90

  Special Price 118,92

 • Quick view

  Ergobaby 360° Sunrise Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Sunrise Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.

  159,90

  139,-

8 Resultaten
Trustpilot