Draagzakken

ByKay draagzakken

Neem je kindje met je mee in een handige en comfortabele ByKay draagzak. Wij verkopen allerlei soorten ByKay draagzakken. Veel ByKay draagzakken zijn als rug- en als buikdrager te gebruiken. Sommige ByKay draagzakken zijn te gebruiken totdat je kindje 3 jaar oud is, andere totdat je kindje 5 jaar oud is. Lees meer...

ByKay draagzakken zijn superhandig

In een ByKay draagzak ligt je kindje lekker dicht tegen je aan, wat de kleine een rustgevend en geborgen gevoel geeft. Daarnaast is zo’n draagzak ook superhandig. Jij hebt beide handen vrij. Dankzij de speciale bevestigingsband kun je je kindje niet alleen op de buik, maar ook heel gemakkelijk op de rug dragen. Is je kindje nog heel klein, dan kun je het rugpand smaller maken.

ByKay draagzakken zijn ergonomisch

In een ByKay draagzak neemt je kindje een ergonomische zithouding aan. Verder is een ByKay draagzak ook heel comfortabel voor je kindje. Het lichaam van je kindje wordt optimaal ondersteund en de stof voelt lekker zacht aan.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 146,40

  Special Price 123,-

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Special Edition Zeki Green

  Met de ByKay Click Carrier Classic Special Edition Zeki Green kan je je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  139,95
 • Quick view

  ByKay MyKay Newborn Draagzak Sand Blocks

  De ByKay MyKay Newborn Draagzak Sand Blocks is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht tot broekmaat 74. De draagdoek is verkrijgbaar in 1 maat en kan gewassen worden in de wasmachine.
  79,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Linnen Hunter Green

  Met de ByKay Click Carrier Classic Linnen Hunter Green kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Sand Blocks

  Met de ByKay Click Carrier Classic Sand Blocks kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Jaquard Desert Rose

  Met de ByKay Click Carrier Classic Jaquard Desert Rosee kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  139,95
 • + Gratis inlay
  Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed Almond Sand incl. Leopard Inlay

  Deze ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed Almond Sand wordt geleverd incl. een gratis Leopard inlay zodat je je kindje stijlvol en comfortabel kunt dragen. De drager is geschikt vanaf geboorte tot 15 kg.
  139,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  119,95

  118,96

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Velvet Baroque

  Met de ByKay Click Carrier Classic Velvet Baroque kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  149,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Steel Grey

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  129,95

  99,95

 • Quick view

  ByKay Storks Click Carrier Deluxe

  Met de ByKay Storks Click Carrier Deluxe kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  164,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe Velvet Smoky Black

  Met de ByKay Click Carrier Deluxe Velvet Smoky Black kun jij je kindje dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 3 jaar oud.

  159,95

  127,96

12 Resultaten
Trustpilot