Ergobaby, Ergobaby Omni 360, Ergobaby draagzak

ByKay draagzakken

Neem je kindje met je mee in een handige en comfortabele ByKay draagzak. Wij verkopen allerlei soorten ByKay draagzakken. Veel ByKay draagzakken zijn als rug- en als buikdrager te gebruiken. Sommige ByKay draagzakken zijn te gebruiken totdat je kindje 3 jaar oud is, andere totdat je kindje 5 jaar oud is. Lees meer...

ByKay draagzakken zijn superhandig

In een ByKay draagzak ligt je kindje lekker dicht tegen je aan, wat de kleine een rustgevend en geborgen gevoel geeft. Daarnaast is zo’n draagzak ook superhandig. Jij hebt beide handen vrij. Dankzij de speciale bevestigingsband kun je je kindje niet alleen op de buik, maar ook heel gemakkelijk op de rug dragen. Is je kindje nog heel klein, dan kun je het rugpand smaller maken.

ByKay draagzakken zijn ergonomisch

In een ByKay draagzak neemt je kindje een ergonomische zithouding aan. Verder is een ByKay draagzak ook heel comfortabel voor je kindje. Het lichaam van je kindje wordt optimaal ondersteund en de stof voelt lekker zacht aan.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 139,95

  Special Price 125,95

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Special Funky Feathers kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Ergobaby
  Omni 360
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 119,95

  Special Price 107,95

 • Quick view

  ByKay Storks Click Carrier Deluxe

  Met de ByKay Storks Click Carrier Deluxe kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  164,95
 • Quick view

  ByKay MyKay Draagzak Mint Grey

  De stijlvolle ByKay MyKay Draagzak Mint Grey is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht tot broekmaat 74. De draagdoek is verkrijgbaar in 1 maat en kan gewassen worden in de wasmachine.

  79,95

  74,95

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard

  Met de stijlvolle ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  124,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Toddler Stonewashed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  99,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Steel Grey

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  119,95

  109,95

8 Resultaten