Draagzakken

ByKay draagzakken

 

Neem je kindje met je mee in een handige en comfortabele ByKay draagzak. Wij verkopen allerlei soorten ByKay draagzakken. Veel ByKay draagzakken zijn als rug- en als buikdrager te gebruiken. Sommige ByKay draagzakken zijn te gebruiken totdat je kindje 3 jaar oud is, andere totdat je kindje 5 jaar oud is.

 

Lees meer...

ByKay draagzakken zijn superhandig

In een ByKay draagzak ligt je kindje lekker dicht tegen je aan, wat de kleine een rustgevend en geborgen gevoel geeft. Daarnaast is zo’n draagzak ook superhandig. Jij hebt beide handen vrij. Dankzij de speciale bevestigingsband kun je je kindje niet alleen op de buik, maar ook heel gemakkelijk op de rug dragen. Is je kindje nog heel klein, dan kun je het rugpand smaller maken.

 

ByKay draagzakken zijn ergonomisch

In een ByKay draagzak neemt je kindje een ergonomische zithouding aan. Verder is een ByKay draagzak ook heel comfortabel voor je kindje. Het lichaam van je kindje wordt optimaal ondersteund en de stof voelt lekker zacht aan.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  ByKay 4way Click Carrier Draagzak

  De ByKay 4way Click Carrier Draagzak is erg praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 kg. Met deze stoere draagzak kun je je kindje jarenlang op een veilige en gezonde manier dragen.
  92,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  69,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak kan jij je kindje op een comfortabele manier dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  74,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Toddler

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  79,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte en voor iedereen die wil klikken en gaan!

  109,95

  88,-

5 Resultaten