Kidsmill

9 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Commode

  De Kidsmill Lasse Commode is stijlvol én gebruiksvriendelijk. Zo is de commode voorzien van het "push open" systeem en soft closing. Hierdoor kun je de lades eenvoudig open duwen en weer geruisloos sluiten.

  494,-

  489,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Kledingkast 2-Deurs

  De Kidsmill Lasse Kledingkast 2-Deurs is stijlvol én praktisch. De kast is voorzien van het "push open" systeem, wat heel ideaal is. Verder is de moderne kast gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  699,-
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Bladvergroter

  Met de Kidsmill Lasse Bladvergroter creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Lasse Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.
  69,-
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Lasse Babykamer Wit zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  911,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Wandrek

  Het Kidsmill Lasse Wandrek is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Lasse Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  73,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Bladvergroter Grijs

  Met de Kidsmill Lasse Bladvergroter Grijs creëer je meer ruimte op het bovenblad van de Kidsmill Lasse Commode. Zo heb je extra veel ruimte tijdens het verschonen en kan je meerdere spullen neerzetten.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Wandrek Grijs

  Het Kidsmill Lasse Wandrek Grijs is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Lasse Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Babybed 70 x 140 cm

  Het stijlvolle Kidsmill Lasse Babybed 70 x 140 cm is een eyecatcher in élke babykamer. Het bedje voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is perfect te combineren met de andere meubels uit de Lasse serie.
  489,-
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Kidsmill Lasse Kledingkast 2-Deurs Grijs is stijlvol, modern én praktisch. De kast is voorzien van het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  769,99

  699,-

9 Resultaten
Trustpilot