Baby's Only speendoekjes online kopen bij Babypark.nl

 

100% NL
Baby's Only is een Nederlands bedrijf dat een gebreide collectie op de markt heeft gebracht voor baby's, peuters en kleuters. Al hun kleding en accessoires zijn gebreid en zo ook de Baby's Only knuffeldoekjes die je bij ons kunt kopen.

Kwalitatief hoogwaardige materialen
De producten van Baby's Only worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het fijne hiervan is dat dit ervoor zorgt dat ieder Baby's Only knuffeldoekje vormvast en kleurecht is. Zo kun je er optimaal van genieten en ben je er tevens zeker van dat je iets voor je baby hebt gehaald dat goed en veilig is.

Origineel
Doordat de knuffeldoekjes van Baby's Only gebreid zijn, hebben ze een origineel voorkomen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van bijzondere ontwerpen en uiteenlopende kleuren. Je bent er op die manier zeker van dat je een origineel speendoekje ontvangt voor je baby.

Baby's Only speendoekje in de aanbieding
Bij Babypark.nl hebben we een grote collectie speendoekjes in onze assortiment opgenomen. Hierdoor kan ook jij gemakkelijk een keuze maken uit de diverse doekjes die we aanbieden en kun je tegelijkertijd genieten van de vele voordelen van Babypark.nl.

Lees meer...
9 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Speendoekje

  Met het stijlvolle Baby's Only Kabel Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  7,61
 • Quick view

  Baby's Only Classic Speendoekje

  Met de Baby's Only Classic Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terug vinden als het valt. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige lus voor de speen.
  10,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Speendoekje

  Met het Baby's Only Sense Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  11,86
 • Quick view

  Baby's Only Classic Ster Knuffeldoekje

  Met dit Baby's Only Classic Ster Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje heeft de vorm van een ster en heeft verschillende structuren. Het doekje is geschikt vanaf de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Baby's Only Cable Knuffeldoekje

  Met dit stijlvolle Baby's Only Kabel Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje heeft de vorm van een ster en is geschikt vanaf de geboorte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Knuffeldoekje

  Met dit Baby's Only Olifant Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje heeft de vorm van een olifantje en heeft verschillende structuren. Het doekje is geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 9,95

 • Quick view

  Baby's Only Marble Speendoekje

  Met het Baby's Only Marble Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,95
 • Quick view

  Baby's Only Leaf Speendoekje Zilvergrijs

  Met het Baby's Only Leaf Speendoekje Zilvergrijs heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Sky Speendoekje

  Met het schattige Baby's Only Sky Speendoekje heb je de speen van je kindje altijd bij de hand. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  14,95
9 Resultaten
Trustpilot