104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Jollein Falling Star Bijtring Pale Pink

  De Jollein Falling Star Bijtring Pale Pink zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Oli & Carol Bijtspeeltje Anita The Bananita

  Op dit schattige Oli & Carol Bijtspeeltje Anita The Bananita kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is PBA vrij.
  10,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Bijtring

  De schattige Trixie Sunny Spots Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het leuke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze

  Het Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze is een leuk speeltje wat veel uitdaging. Het biedt stimulans voor verschillende zintuigen die een baby krijgt. Het is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,99
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Bijtring

  De schattige Trixie Brave Bear Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het leuke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Rocky Leopard

  De House of Jamie Bow Bijtring Rocky Leopard zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bijtring Armband

  De Laessig Little Chums Bijtring Armband zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Liewood Gemma Cat Bijtring Rose

  De Liewood Gemma Cat Bijtring Rose zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,-
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Hedgehog

  Dit Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Hedgehog geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  9,95

  8,90

 • Quick view

  Liewood Gemma Dino Bijtring

  De Liewood Gemma Dino Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,-
 • Quick view

  Little Indians Dot Bijtring Pavement

  De Little Indians Dot Bijtring Pavement zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

  De Sophie de Giraf Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over twee handgrepen.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Ootje Kadootje Vos Bijtspeeltje

  De Ootje Kadootje Vos Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Oli & Carol Bijtspeeltje Hawaï The Flower

  Op dit schattige Oli & Carol Bijtspeeltje Hawaï The Flower kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  10,95
 • Quick view

  Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini

  Het Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Stone

  De House of Jamie Bow Bijtring Stone zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bijtring

  De Laessig Little Chums Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een verkoelend effect wanneer je het vooraf in de koelkast te bewaart.
  12,90
 • Quick view

  Jollein Leaves Bijtring Ash Green

  De Jollein Leaves Bijtring Ash Green zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Fox

  Dit Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Fox geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  9,95

  8,90

 • Quick view

  Little Indians Leopard Bijtring Rose

  De Little Indians Leopard Bijtring Rose zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje

  Het Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  11,99

 • Quick view

  BamBam Wooden Bijtring Grey

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.
  7,95
 • Quick view

  Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot