7 Resultaten
 • Quick view

  Lanco Rubberen Hart Bijtring

  Het Lanco Rubberen Hart Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Rubberen Cactus Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Auto Bijtring

  Het Lanco Rubberen Auto Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini

  Het Lanco Rubberen Vos Bijtspeeltje Mini zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje

  Het Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Lanco Rubberen Egel Bijtspeeltje Medium

  Het Lanco Rubberen Egel Bijtspeeltje Medium zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
7 Resultaten
Trustpilot