Activiteitenboek baby

Het leven is vooral voor kleine kinderen een continue ontdekkingstocht. Nieuwe kleuren, geuren, structuren en geluiden. Om de nieuwsgierigheid verder te voeden zijn er ook leuke activiteitenboekjes voor je baby te verkrijgen. Deze boekjes prikkelen op vele manieren de zintuigen. We hebben verschillende type baby activiteitenboekjes beschikbaar die je allemaal tegen de laagste prijzen van Nederland kunt bestellen bij Babypark. Of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Assortiment activiteitenboekje baby

In de collectie activiteitenboekjes hebben we o.a. leuke boekjes van Little Dutch. De boekjes zijn van textiel en de pagina’s bevatten verschillende structuren en hebben bijvoorbeeld labeltjes en zelfs een spiegeltje. De vrolijke figuurtjes en zachte materialen nodigen je kindje uit het boekje verder te ontdekken. Ook van Done by Deer hebben we een baby activiteitenboekje met oceaanthema dat boordevol leuke elementen zit waarmee je je kindje lekker kan laten spelen. Bekijk alle opties en kies ook voor zo’n leuk activiteitenboekje.

Online bestellen activiteitenboek baby

Bestel je het boekje voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Zo kun je je kindje er de volgende dag al mee laten spelen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten. Ophalen in een van onze megastores is ook een optie. Daar kun je de baby activiteitenboekjes ook even met eigen ogen bekijken en bevoelen. De adresgegevens van al onze megastores vind je terug op onze website. In elke megastore staat ook een team van verkoopspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Ocean Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  13,55
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Snoozebaby Activiteitenboekje

  Met dit leuke Snoozebaby Activiteitenboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is eenvoudig te bevestigen doormiddel van klittenband en is voorzien van leuke figuurtjes.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  15,95
4 Resultaten