8 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Starfish Babygym Toy

  Met de Cam Cam Starfish Babygym Toy kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. Het speeltje is voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij het klittenband.
 • Quick view

  Cam Cam Rainbow Muziekmobiel

  Met de Cam Cam Rainbow Muziekmobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De mobiel hang je gemakkelijk op en is voorzien van verschillende figuurtjes. Verder is de mobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 35,-

  Special Price 34,90

 • Quick view

  Cam Cam Ster Hanger

  Gebruik deze Cam Cam hanger in de vorm van een ster om de kinderkamer op te vrolijken, als hanger aan een autostoeltje of als speeltje. De hanger kraakt wanneer je kindje er mee speelt.

  Normale prijs: 20,-

  Special Price 8,95

 • Quick view

  Cam Cam Peacock Babygym Toy

  Met de Cam Cam Peacock Babygym Toy kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. Het speeltje is voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij het klittenband.
 • Quick view

  Cam Cam Bal

  De Cam Cam bal is heerlijk om mee te knuffelen, in te knijpen of mee te gooien. De zachte bal heeft een stijlvol ontwerp dat de zintuigen van je kindje kindje prikkelt en stimuleert.
 • Quick view

  Cam Cam Wave / Peacock Giftbox Grey

  De Cam Cam Wave / Peacock Giftbox Grey bestaat uit een schattige Peacock rammelaar waar je kindje mee kan spelen en een hydrofiel luier. De giftset is leuk om zelf te krijgen, maar ook om als kraamcadeau weg te geven.
  43,-
 • Quick view

  Cam Cam Keuken Dusty Rose

  Met de Cam Cam Keuken Dusty Rose wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. Het keukentje is voorzien van een kookplaat, wasbak, kraantje en oventje. Met dit keukentje kan je kindje zich urenlang vermaken!
  268,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves / Fawn Giftbox

  De Cam Cam Pressed Leaves / Fawn Giftbox bestaat uit een rammelaar waar je kindje mee kan spelen en een hydrofiel luier. De giftset is leuk om zelf te krijgen, maar ook om als kraamcadeau weg te geven.
  43,-
8 Resultaten