8 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Lyon Cat Gieter Dark Rose

  Met de schattige Liewood Lyon Cat Gieter Dark Rose kan je urenlang spelen in de tuin of op het strand. De gieter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig om te gebruiken. Voorzien van een stijlvol ontwerp.

  27,-

  21,60

 • Quick view

  Liewood Carol Rabbit Giftset Mustard Multi Mix

  De Liewood Carol Rabbit Giftset Mustard Multi Mix bestaat uit een slabbetje met opvangbak, een bijtring en beker. De giftset van Liewood is leuk om zelf te krijgen, maar ook om als kraamcadeau weg te geven.

  27,-

  21,60

 • Quick view

  Liewood Carol Giftset Rose Multi Mix

  De stijlvolle Liewood Carol Giftset Rose Multi Mix bestaat uit een slabbetje met opvangbak, een bijtring en beker. De giftset van Liewood is leuk om zelf te krijgen, maar ook om als kraamcadeau weg te geven.

  27,-

  21,60

 • Quick view

  Liewood Steven Sea Creature Camera

  Met de stijlvolle Liewood Steven Sea Creature Camera kan je kindje zich urenlang vermaken. De camera kan ook perfect dienen als bijtring wanneer je kindje zijn of haar eerste tandjes begint te krijgen.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Liewood Lina Schommelstoel

  De stijlvolle Liewood Lina Schommelstoel is stoer voor je kindje om op te schommelen. De schommelstoel is gemaakt van hoogwaardig beukenhout, staat stevig op de vloer en voldoet aan de veiligheidseisen.

  115,-

  92,-

 • Quick view

  Liewood Lyon Rabbit Gieter

  Met de schattige Liewood Lyon Rabbit Gieter kan je urenlang spelen in de tuin of op het strand. De gieter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig om te gebruiken. Voorzien van een stijlvol ontwerp.

  27,-

  21,60

 • Quick view

  Liewood Babygym Toys Blue Mix

  Met de Liewood Babygym Toys Blue Mix kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk met de koordjes bevestigen aan de Liewood Houten Babygym.

  22,-

  17,60

 • Quick view

  Liewood Ophelia Theeserviesje Rose Multi Mix

  Met dit stijlvolle Liewood Ophelia Theeserviesje Rose Multi Mix kan je kindje eindeloos spelen. Het serviesje bestaat uit een dienblad, vier kopjes, vier schoteltjes en een kleine kan met deksel.

  50,-

  34,-

8 Resultaten
Trustpilot