8 Resultaten
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de koe en wanneer je het aanzet maakt het geluid.

  11,45

  10,50

 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de hond en wanneer je het aanzet maakt het geluid.

  11,45

  7,88

 • Quick view

  Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed

  Het Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed levert urenlang speelplezier op. De eend begint vrolijk te fluiten wanneer hij voortgetrokken wordt maar is stil zonder beweging. Voor kinderen van 1-3 jaar.
  28,95
 • Quick view

  Yookidoo Pilot Speelset

  Het Yookidoo Pilot Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de helikopter en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Stack Flap 'N' Tumble Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Stack Flap ‘N’ Tumble Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  21,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  24,95
8 Resultaten
Trustpilot