Speen

Met een speen kun je je baby kalmeren of in slaap sussen. Ook kan het gebruik er van het duimen helpen voorkomen. Je kindje kan op de fopspeen zuigen wat een rustgevend effect geeft. Een fopspeen voor de baby is meestal gemaakt van rubber of siliconen (zonder schadelijke stoffen) en bevat een schildje zodat het niet in de keel kan schieten. Het ontwerp is tegenwoordig niet heel veel anders dan vroeger maar nu zijn ze in veel meer leuke variaties te verkrijgen. Bij Babypark hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten fopspenen die je bij ons tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt bestellen dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment fopspeen baby

In ons assortiment vind je de speen in vele verschillende kleuren en prints. Zo kun je het speentje zelfs laten matchen met de outfit van je kleine. Ook populaire figuurtjes als Nijntje en Woezel en Pip zijn op sommige fopspenen terug te vinden. Veel speentjes zijn voorzien van gaatjes wat vacuüm zuigen voorkomt. Sommige speentjes kunnen worden schoongemaakt in de vaatwasser en wanneer dat geen optie is, zijn ze vaak met wat kokend water goed schoon te maken. Toch is het aan te raden om een (fop)speen elke 6 weken te vervangen i.v.m. de hygiëne. Is het zuiggedeelte beschadigt dan dien je de speen direct te vervangen.

Online bestellen fopspeen

Heb je uit de ruime selectie aan spenen een keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig online voor 23:59 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen versturen. Verzending vanaf 20 euro is kosteloos zodat het wellicht loont om een voorraadje in te slaan. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores waar je meteen al onze andere artikelen kunt komen bekijken. De adresgegevens zijn te vinden op onze website.

Lees minder...
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Elodie Details Midnight Fly Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Midnight Fly Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Difrax Nijntje Natural Fopspeen 18+ Mnd

  De stijlvolle Difrax Nijntje Natural Fopspeen 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm waardoor je kindje de speen sneller accepteert.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Elodie Details White Tiger Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details White Tiger Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  FRIGG Daisy Fopspeen

  De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.
  9,95
 • Quick view

  Difrax Woezel & Pip Combi Fopspeen 18+ Mnd

  De Difrax Woezel & Pip Combi Fopspeen 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,59

  4,47

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nijntje Newborn

  De Difrax Natural Fopspeen Nijntje Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,49

  4,39

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Difrax Combi Fopspeen Nacht Baba 6+ Mnd

  De Difrax Combi Fopspeen Nacht Baba 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen Newborn

  De Difrax Naturel Fopspeen Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 12+ Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 18+ Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 6+ Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Elodie Details Hazy Jade Max Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Hazy Jade Max Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Meadow Flower Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Meadow Flower Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Forest Mouse Max Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Forest Mouse Max Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 3-36 Mnd

  Met deze ideale Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  7,50

  7,15

 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  9,99

  7,99

61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot