Speen

Met een speen kun je je baby kalmeren of in slaap sussen. Ook kan het gebruik er van het duimen helpen voorkomen. Je kindje kan op de fopspeen zuigen wat een rustgevend effect geeft. Een fopspeen voor de baby is meestal gemaakt van rubber of siliconen (zonder schadelijke stoffen) en bevat een schildje zodat het niet in de keel kan schieten. Het ontwerp is tegenwoordig niet heel veel anders dan vroeger maar nu zijn ze in veel meer leuke variaties te verkrijgen. Bij Babypark hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten fopspenen die je bij ons tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt bestellen dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment fopspeen baby

In ons assortiment vind je de speen in vele verschillende kleuren en prints. Zo kun je het speentje zelfs laten matchen met de outfit van je kleine. Ook populaire figuurtjes als Nijntje en Woezel en Pip zijn op sommige fopspenen terug te vinden. Veel speentjes zijn voorzien van gaatjes wat vacuüm zuigen voorkomt. Sommige speentjes kunnen worden schoongemaakt in de vaatwasser en wanneer dat geen optie is, zijn ze vaak met wat kokend water goed schoon te maken. Toch is het aan te raden om een (fop)speen elke 6 weken te vervangen i.v.m. de hygiëne. Is het zuiggedeelte beschadigt dan dien je de speen direct te vervangen.

Online bestellen fopspeen

Heb je uit de ruime selectie aan spenen een keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig online voor 23:59 uur zodat we het nog dezelfde werkdag kunnen versturen. Verzending vanaf 20 euro is kosteloos zodat het wellicht loont om een voorraadje in te slaan. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores waar je meteen al onze andere artikelen kunt komen bekijken. De adresgegevens zijn te vinden op onze website.

Lees minder...
75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  FRIGG Daisy Fopspeen

  De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.

  9,95

  8,80

 • Quick view

  FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer bij je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Newborn

  De stijlvolle Difrax Dental Fopspeen Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een bolle en een platte kant, zodat je kindje de speen beter in het mondje kan houden.

  4,99

  3,49

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,59

  4,47

 • Quick view

  Mushie Siliconen Speenhouder

  Met de stijlvolle Mushie Siliconen Speenhouder kun je het speentje van je kindje op een hygiënische manier opbergen en makkelijk meenemen. De lus kan bevestigd worden aan de kinderwagen of verzorgingstas.

  13,99

  13,95

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een bolle en platte kant, waardoor je kindje de speen makkelijk in het mondje kan houden.

  5,29

  3,79

 • Quick view

  FRIGG Rope Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Rope Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer bij je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen 6+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen 6+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. Het zuiggedeelte van de fopspeen heeft een platte en een bolle kant, waardoor de speen goed in het mondje blijft zitten.

  5,49

  3,79

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen 12+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. Het zuiggedeelte van de fopspeen heeft een platte en bolle kant, waardoor de speen goed in het mondje blijft zitten.

  5,79

  3,99

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen 18+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen 18+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. Het zuiggedeelte van de fopspeen heeft een platte en een bolle kant, waardoor de speen goed in het mondje blijft zitten.

  5,79

  4,63

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 6+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 6+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,49

  3,79

 • Quick view

  Difrax Siliconen Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De stijlvolle Difrax Siliconen Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen symmetrisch zuiggedeelte, waardoor je kindje de speen makkelijk in het mondje kan houden.

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,79

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 12+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 12+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,79

  3,99

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 20+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 20+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 0-6 Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  Normale prijs: 5,29

  Special Price 3,49

 • Quick view

  Difrax Siliconen Fopspeen 6-12 Mnd 2 Stuks

  De Difrax Siliconen Fopspeen 6-12 Mnd 2 Stuks is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een symmetrisch zuiggedeelte, waardoor je kindje de speen makkelijk in het mondje kan houden.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd

  De Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen 20+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen 20+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,29

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Black Friday
Trustpilot