Kids Factory bedden

Van het leuke merk Kids Factory verkopen wij allerlei bijzondere bedden, zoals een echt prinsessenbed, een boomhut, bedstee of Pipo wagen. Ons complete assortiment Kids Factory bedden vind je op deze pagina. Laat je verrassen door alle mooie, creatieve ontwerpen die de verbeelding van je kindje prikkelen. Dankzij een gaaf Kids Factory bed kost het je vast minder moeite om je kind naar bed te krijgen. In zo’n bed is slapen leuk. Lees meer...

Kids Factory bed voor prinsessenkamer

Veel kleine meisjes slapen het liefst op een echte prinsessenkamer. Zij zullen het Kids Factory Prinses Bed fantastisch vinden. Meestal verkopen wij Kids Factory Prinses bedden voor zowel peuters als kleuters en tieners. De meeste Kids Factory bedden voor een prinsessenkamer zijn mooi wit gelakt.

Kids Factory bedstee of boomhut

In een Kids Factory bedstee heeft je kind een fijn, eigen plekje. Als je kind beter kan slapen als het donkerder is, kan het de deurtjes van de Kids Factory sluiten. Overdag is het ook handig om de deurtjes te sluiten, zodat het bed uit zicht is. Een andere leuke optie is een Kids Factory Boomhut. Die lijkt op een echte boomhut. Is dat niet gaaf?Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kids Factory Boomhut Oldlook

  Je kunt lekker klimmen, klauteren en veel avonturen beleven in de stoere Kids Factory Boomhut Oldlook. De leuke details die het bed heeft maken het helemaal compleet. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  1.261,-
 • Quick view

  Kids Factory Pipo Wagen Josje

  Schitterende Kids Factory Pipo Wagen Josje om je kamer helemaal in woonwagensferen te hullen.
  957,-
 • Quick view

  Kidsfactory Buroslaper Bob

  Kidsfactory Buroslaper Bob is robuust van stijl en in vervaardigd van vurenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau waaraan geknutseld, gespeeld of gestudeerd kan worden.
  1.063,-
3 Resultaten
Trustpilot