Kinderbureau

De eerste vragen die je jezelf stelt als je een bureau gaat kopen, is deze: hoe groot moet het bureaublad zijn? Is een ladekastje nodig of kan het ook zonder? Maar je bent er nog niet. Er zijn nog een aantal opties waaruit je kunt kiezen.

Lees meer...

Een verstelbaar kinderbureau

Neem je bijvoorbeeld een ladekastje met gewone lades of eentje met sfeervolle louvre-deurtjes? Als je het bureau regelmatig verplaatst, is het dan een idee om een bureau op wieltjes te kiezen? En wat vind je van een bureau dat in hoogte verstelbaar is? Neemt zoon of dochter het voor lange tijd in gebruik, dan pas je gewoon telkens aan zijn of haar lengte aan. Zo zit hij altijd heel comfortabel.

Een multifunctioneel kinderbureau

Is je kind nog klein, dan kun je een kinderbureau aanschaffen dat eerst dienst kan doen als commode. Door middel van een kleine aanpassing, transformeer je de commode naar een bureau. Is dat niet handig?

Lees minder...
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Vipack London Bureau

  Het Vipack London Bureau is een kwalitatief spaanplaat meubel wat een eenvoudige en strakke vormgeving heeft. Dit zorgt dat het bij ieder stijl past. Het is een meubel om achter te spelen of te studeren.
  200,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Lisa Bureau Wit / Naturel is een mooi bureau in een strak design. De combinatie van wit MDF en beukenhout geven dit meubel een unieke look. Daarnaast zijn de schuine beuken peuten de eyecatcher van dit bureau.

  439,-

  375,-

 • Quick view

  Flexa White Verstelbaar Studiebureau

  Het Flexa White Verstelbaar Studiebureau is een kwalitatief bureau wat is gemaakt van grenenhout. Het werkblad hiervan is kantelbaar en in hoogte verstelbaar wat voor een goede en gezonde zithouding zorgt.
  449,-
 • Quick view

  Bopita Job Bureau Vintage Honey

  Het Bopita Job Bureau Vintage Honey is een kwalitatief meubel in een warme look. Deze look wordt gecreëerd door het hout met visgraatmotief met zwarte details als afwerking. Dit bureau heeft twee opbergladen.

  329,-

  279,-

 • Quick view

  Flexa Moby Middle Up Bureau Wit

  Dit Flexa Moby Middle Up Bureau Wit is een van hoogwaardig materiaal en biedt verschillende opties. Het is een bureau wat vooral handig voor het groeiende kind. Het bureau heeft een Scandinavische look.
  709,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Dubbel Verstelbaar

  Het LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Dubbel Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes en drie soorten hoeken. Gemaakt van grenenhout.
  385,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit

  Het Kidsmill Savigno Bureau Met Kruis Wit is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  395,-

  358,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bureau Grijs

  Het Kidsmill Savigno Bureau Grijs is een praktisch bureau, inclusief lade en deur. Het bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en biedt voldoende ruimte om het huiswerk te maken.

  450,-

  418,-

 • Quick view

  Flexa Bureau Kantelbaar Werkblad

  Flexa Bureau Kantelbaar Werkblad is van vele gemakken voorzien. Het werkblad is kantelbaar, het bureau is in hoogte verstelbaar en door de wielen is het eenvoudig te verplaatsen.
  250,-
 • Quick view

  Leander Luna Bureau White / Oak

  Het Leander Luna Bureau White / Oak is een kwalitatief bureau wat op verschillende manieren gebruikt kan worden en daardoor meegroeit met ieder kind. De drie opbergvakken creëren extra opbergruimte.
  399,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bureau Wit

  De Bopita Lynn Bureau Wit heeft een Scandinavische uitstraling wat erg uniek oogt. Het onderstel heeft schuine bruine poten wat deze serie kenmerkt. Gemaakt van kwalitatief MDF gecombineerd met beuken.

  365,-

  262,65

 • Quick view

  Bopita Narbonne Bureau Wit

  De Bopita Narbonne Bureau Wit is een praktisch bureau in een landelijke stijl. Het beschikt over drie lades voor de nodige opbergruimte. Omdat het vervaardigd is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  485,-

  373,15

 • Quick view

  Bopita Corsica Bureau Wit

  De Bopita Corsica Bureau Wit is een praktisch bureau in een strak design. Het is voorzien van een ladenblok met drie greeploze laden. Omdat het gemaakt is van kwalitatief MDF gaat het vele jaren mee.

  439,-

  373,15

 • Quick view

  Vipack Lara Bureau Wit

  Het Vipack Lara Bureau Wit kenmerkt zich aan de eenvoudige look. Zo kan het bij iedere stijl gecombineerd worden. Het biedt ruimte om te spelen, te studeren of voor andere dingen. Het is een bureau wat van MDF is.
  442,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bureau Wit

  Het Vipack Amori Bureau Wit is een handig bureau met twee opbergladen. Het is een handig bureau en de laden zijn voorzien van uitsparingen in de vorm van een hartje. Het is een leuke aanvulling bij de Amori kamer.
  282,-
 • Quick view

  Leander Luna Bureau Grey / Oak

  Het Leander Luna Bureau Grey / Oak is een kwalitatief bureau wat op verschillende manieren gebruikt kan worden en daardoor meegroeit met ieder kind. De drie opbergvakken creëren extra opbergruimte.
  399,-
 • Quick view

  Bopita Emma Bureau Wit / Grijs

  Het Bopita Emma Bureau Wit / Grijs heeft een strak design en beschikt over een opbergruimte en ook een lade. Het is zeer kwalitatief en gemaakt van MDF-materiaal wat is afgewerkt met een lak op waterbasis.

  195,-

  148,75

 • Quick view

  Bopita Retro Bureau Wit

  De Bopita Retro Bureau Wit heeft een Scandinavische look wat uniek oogt. De lades van dit Bopita bureau zijn multifunctioneel. Doordat ze multifunctioneel zijn past het bureau bij de Bopita serie Anne en Retro.

  375,-

  329,-

 • Quick view

  Woood Connect Bureau Grijs

  De Woood Connect Bureau Grijs is een mooi meubel wat beschikt over verschillende soorten opbergruimte. Onder het bureaublad bevinden er 4 schuine poten. Een leuk bureau in een degelijk design.
  259,-
 • Quick view

  Cool Kids Bureau Wit

  Het Cool Kids Bureau Wit is een mooi bureau in een origineel design. Het beschikt over drie opbergladen met lederen handgrepen met daarboven een opbergvak. Het meubel is een handige uitbreiding in de tienerkamer.
  369,-
 • Quick view

  Woood Dennis Bureau Betongrijs

  Het Woood Dennis Bureau Betongrijs heeft een eenvoudig en rustig design. Het bureau is voorzien van twee laden. Het bureau is vervaardigd van grenenhout zodat je er jarenlang plezier van hebt.

  249,-

  209,-

 • Quick view

  Woood Jade Bureau Wit

  Het Woood Jade Bureau Wit heeft een eenvoudig en rustig design. Vervaardigd van grenenhout zodat je er jarenlang plezier van hebt.

  219,-
 • Quick view

  Bopita Fenna Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Fenna Bureau Wit / Naturel is een kwalitatief en een compact bureau. Het beschikt over schuine poten in naturel kleur en een wit bureaublad. Het kan met verschillende stijlen gecombineerd worden.

  285,-

  239,-

 • Quick view

  Bopita Indy Bureau Wit / Naturel

  Het Bopita Indy Bureau Wit / Naturel is van kwalitatief MDF en beschikt over een kastje aan de rechterzijde. Dat zorgt voor de nodige opbergruimte. Het bureau heeft een Scandinavische uitstraling.

  285,-

  239,-

72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3