Kids Factory kasten

 

Kids Factory kasten ademen veel sfeer uit. Elke Kids Factory kast heeft z’n eigen stijl. Wij verkopen bijvoorbeeld Kids Factory kasten met een ‘prinsessenlook’ en Kids factory kasten die er meer robuust uitzien. Het is maar net waar je van houdt. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

 

Lees meer...

Kids Factory boekenkasten

Wij verkopen niet alleen Kids Factory linnenkasten, maar ook regelmatig Kids Factory boekenkasten. Het is heel fijn als je kind een plek heeft waar het boeken kan neerzetten. Je kind zal veel plezier hebben van een eigen boekenkast. Sommige Kids Factory boekenkasten hebben een extra bijzonder design. Denk bijvoorbeeld aan een Kids Factory boekenkast in prinsessenstijl. De meeste kleine meisjes vinden dit geweldig!

 

Over Kids Factory

Kids Factory is een heel leuk merk van kindermeubels en accessoires voor de kinderkamer. Kids Factory producten stralen altijd één en al vrolijkheid en gezelligheid uit. Over het design is heel goed nagedacht. Tussen ons assortiment Kids Factory kasten zit altijd wel een kast die past bij jouw wensen.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Enter Showmodel Kledingkast Cargo Wit

  Dit product is niet online te bestellen en uitsluitend verkrijgbaar in Babypark Enter. Let op! Een showmodel kan afwijken van de getoonde afbeelding. Neem contact op met Babypark Enter voor meer informatie.

  755,-

  449,-

 • Quick view

  Kidsfactory Bob Kast 1-Deurs Naturel

  De Kidsfactory Bob Kast 1-Deurs Naturel is robuust van stijl en is vervaardigd van vurenhout. De kast is voorzien van legplanken wat het opbergen extra eenvoudig maakt. De kast maakt de stoere kamer helemaal compleet.
  620,-
2 Resultaten
Trustpilot