Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kasten

Kids Factory kasten

 

Kids Factory kasten ademen veel sfeer uit. Elke Kids Factory kast heeft z’n eigen stijl. Wij verkopen bijvoorbeeld Kids Factory kasten met een ‘prinsessenlook’ en Kids factory kasten die er meer robuust uitzien. Het is maar net waar je van houdt. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

 

Lees meer...

Kids Factory boekenkasten

Wij verkopen niet alleen Kids Factory linnenkasten, maar ook regelmatig Kids Factory boekenkasten. Het is heel fijn als je kind een plek heeft waar het boeken kan neerzetten. Je kind zal veel plezier hebben van een eigen boekenkast. Sommige Kids Factory boekenkasten hebben een extra bijzonder design. Denk bijvoorbeeld aan een Kids Factory boekenkast in prinsessenstijl. De meeste kleine meisjes vinden dit geweldig!

 

Over Kids Factory

Kids Factory is een heel leuk merk van kindermeubels en accessoires voor de kinderkamer. Kids Factory producten stralen altijd één en al vrolijkheid en gezelligheid uit. Over het design is heel goed nagedacht. Tussen ons assortiment Kids Factory kasten zit altijd wel een kast die past bij jouw wensen.Lees minder...
 1. Ladenkast

  Ladenkast

  85 Products
 2. Boekenkasten

  Boekenkasten

  106 Products
 3. Opbergkasten

  Opbergkasten

  61 Products
 4. Nachtkastjes

  Nachtkastjes

  147 Products
 5. Kledingkasten

  Kledingkasten

  336 Products
Scroll naar boven
Oval loader