Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babymatras veilig

Een baby is natuurlijk erg kwetsbaar waardoor je extra beschermend bent. Maar je kunt er niet altijd bij zijn. Bijvoorbeeld tijdens de slaap. Baby’s dienen op hun rug te slapen maar het kan voorkomen dat de baby tijdens de slaap toch op de buik rolt. Het gevaar is dan dat je kindje de uitgeademde lucht weer inademt wat ongezond is. Een ander gevaar voor baby’s is dat ze last van oververhitting kunnen krijgen. Jouw kindje moet het warm hebben maar ook zeker niet te warm. Daarnaast kunnen kinderen met allergieën en huidirritaties ook een verstoorde nachtrust ervaren. Je wilt daarom een babymatras dat veilig is voor jouw kindje en een oplossing biedt voor al deze problemen. Deze veilige babymatrassen vind je natuurlijk in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment veilig babymatras

Veilige babymatrassen hebben we van verschillende merken. Zo hebben wij bijvoorbeeld matrassen van Aerosleep die bekend staan om hun ademende vermogen. Door de honinggraatstructuur bieden ze een optimale luchtcirculatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat het inademen wordt tegengegaan maar wordt ook warmtopstuwing voorkomen. Met de matrasbeschermer wordt het vocht ook eenvoudig via de luchtlaag naar de absorberende laag vervoerd. Daarnaast biedt de matrasbeschermer bescherming tegen bacteriën en allergenen. Naast dit merk hebben we nog andere merken in ons assortiment die jouw kindje een veilige nachtrust bezorgen.

Bestellen veilig babymatras

Babypark biedt enkel A-merken in het assortiment die de beste kwaliteit bieden en vaak ook aan verschillende strenge veiligheidseisen voldoen. Bestel je jouw veilige babymatras voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer rekenen we geen verzendkosten. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores. Daar vind je duizenden vierkante meters aan showroom. Zo kun je de matrassen zelf komen bekijken en je laten voorlichten door ons deskundige team verkoopspecialisten. Adresgegevens en openingstijden van elke megastore is te vinden op onze website.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader