babynestje

Babynestjes

Babynestjes worden steeds populairder. Deze trend is over komen waaien uit Zweden waar de babynestjes al jarenlang wordt gezien als een musthave voor de babyuitzet. Met een babynestje kun je in een handomdraai een knus en comfortabel plekje voor je kindje creëren.

Lees meer...

Thuis en onderweg

Een babynestje is multifunctioneel en komt zowel thuis als onderweg van pas. Thuis kun je een babynestje gebruiken in de box of op de bank om in de spelen of te slapen. Je kunt het babynestje ook gemakkelijk meenemen op visite zodat je kindje daar ook een vertrouwd en knus plekje heeft. Babypark heeft veel verschillende merken babynestjes in haar assortiment. Bekende merken zijn Sleepyhead, Done by Deer en Najell

Maak veilig gebruik van een babynestje

Het is belangrijk dat je je kindje altijd in de gaten houdt wanneer hij in een babynestje ligt. Er is namelijk een kans dat je kindje met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan gaat liggen. Bij babynestjes is gebruik gemaakt van luchtdoorlatende stoffen om het risico op rebreathing te verminderen, maar we blijven het aanraden om altijd een oogje in het zeil houden.

Lees minder...
86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Sebra Dino Babynest

  Het Sebra Dino Babynestje is multifunctioneel en biedt jouw kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje is gemakkelijk te verplaatsen en kan o.a. gebruikt worden in de box of kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Sebra Forest Babynest Grey

  Het Sebra Forest Babynest Grey is multifunctioneel en biedt jouw kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje is gemakkelijk te verplaatsen en kan o.a. gebruikt worden in de box of kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics

  In het Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  89,95
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Cozy Babynestje

  In het Done By Deer Dreamy Dots Cozy Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  79,95
86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4